Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jack je lovec talentů, jeho žena je velmi dobrá plavkyně a pomocí svého denníku se snaží poznat sám sebe..... . Já nevím. Zdá se vám být legrační, že si bere osobně, když mu někdo spí se ženou? Pomocí zápisu do denníku se dozvídáte věci z jeho života a po 30 ti minutách mám dojem, že je to o ničem a čekám až to zjistím. A je to o denníku a jeho životě s Ninou a firmě a .......o denníku. Nuda. Smích? Přejde! Stačí jen nahlédnout do pestrého života Jacka Giamora! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že toto antižánrové dílko bylo zvláštně originální. Jak je mým zvykem, dívám se na podrobnosti až po skončení projekce, a tak už vím, kdo za těmi zmatky stojí. Binder, co si zahrál jednu z hlavních šaškovských rolí a vypadal stejně zmateně. Ovšem všecky zdejší mouchy vychytal ve snímku o rok později. Tady mu ještě zřejmě úporná snaha o sociální tragikomedii nevyšla. Ben mě nezklamal, pořád ten inteligentní kukuč a Rebecca byla prudce neodolatelná. Tak úplně bezcenný film není, jako prostředek k sebereflexi působí znamenitě. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie měla skončit jako treagikomedie a bylo by to výborné, už tak mě dost překapuje, že se mi líbil film s Benem Affleckem. Kal Penn v roli, kde vyjímečně nepředstavuje ujetého sexuálního maniaka či vyhuleného Kumara(nebo to byl Harold??), celkem válí a hraje přesvědčivě. Celkově povedený filmík, ale jak se řekl, škoda toho happy endu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je dosti nespavedlivé, osobně bych viděl film trošku v lepších číslech. Ben Affleck udělal opravdu ve svém herectví pokrok a tentokráte, nebojím se to tak nazvat, opravdu dobře hraje. Ano, přichystal mi menší šok, jeho postava je zajímavá od začátku do konce a vlastně neustále řešící nějaké problémy. Dle očekávání nám přichystal podívanou John Cleese. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený čas, kdy jsem hltal každičkou větu, každičké slůvko. Pravda začátek filmu byl trošičku pro mne zvláštní, tedy při prvním shlédnutí, ale nejen to mne přinutilo se na to podívat znovu a věřím, že né naposledy. V žádném případě to není film na jedno použití. Pravda komedie k popukání to není a i přesto mne pár scén dovedlo pěkně rozesmát. Je to pěkný příběh, který stojí za to vidět. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama