Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje tak nízké hodnocení...Ten film rozhodně není špatný, jen se nesmí brát jako komedie, protože to už má podle mě blíž spíš k tomu dramatu. Prostě je to příjemnej film s dobrými herci ve vedlejších rolích (hlavně pak tradičně nádherná Gina Gershon) a Benem v roli hlavní. Nijak ho nemusím a nevyhledávám, ale má pár rolí, resp. filmů ve kterých se mi líbí a tenhle se mezi ně rozhodně zařadí. Nakonec musím říct, že jsem rád zjistil co předcházelo režisérově skvělému Volání o pomoc. ()

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Film o účastníkovi kurzu sebepoznání, který má nejenom najít sám sebe, ale také zhodnotit svůj dosavadní život.Manželství mu nepřináší to, co by chtěl (a to převážně jeho vinou - což si uvědomuje, ale že by pro jeho záchranu udělal už něco dříve,to ho ani nenapadne), a když se dozví, že ho žena podvedla s jeho vlivným klientem, vyhodí ji z domu.Nenáročné drama, kde se občas zamíchá i prvek komedie, z čehož vznikne poněkud rozpačitá směs, kdy film nemůžete brát vážně.Film, který neurazí ani nenadchne. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Jack je lovec talentů, jeho žena je velmi dobrá plavkyně a pomocí svého denníku se snaží poznat sám sebe..... . Já nevím. Zdá se vám být legrační, že si bere osobně, když mu někdo spí se ženou? Pomocí zápisu do denníku se dozvídáte věci z jeho života a po 30 ti minutách mám dojem, že je to o ničem a čekám až to zjistím. A je to o denníku a jeho životě s Ninou a firmě a .......o denníku. Nuda. Smích? Přejde! Stačí jen nahlédnout do pestrého života Jacka Giamora! ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Jack Giamoro je zvíře. Neúprosný manažer stojící v čele jedné z nejprestižnějších filmových agentur zastupujících slavné hollywoodské herce. Hýbe filmovým světem, kráčí přes mrtvoly padlých konkurenčních agentur a práce je jedinou činností, kterou ve svém světě zná. Snad právě proto jeho žena Nina ve slabé chvilce podlehce svodům jednoho z nejvýznamnějcích klientů agentury a vyspí se s ním. Mezi Jackovi vlastnosti určitě nepatří dar odpouštění, Ninu se svými věcmi vyhazuje ze svého domu. Paralelně s touto událostí dochází na terapeutický kurz impulzivního přednášejícího, který jim stanový napsat deník o svém životě, svých pocitech a skrytých tajemstvích. Jack má také spoustu nepřátel, jednou z nich je Barbi Lingová, které se neúspěšně ucházela o záštitu agentury. A když se jí podaří zmocnit Jackova deníku, je rozhodnuta zveřejnit všechna Jackova tajemství, podvody i lži, kterých se dopustil před soudem. ● Ben Affeck ve své možná životní roli odvádí heroický výkon a roli zvířete zvládnul skvěle. Již bych však byl na pochybách, zda-li bylo opravdu nutné zakomponovat do filmu Světák i jeho otce. Scény, ve kterých tančí před akváriem či se v něm potápí mi přišly krajně trapné. ║6.9.2009║ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama