Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svižné jsou výstižná slova. Nebyl díl, který by mě nebavil. Sice si mohli nechat od cesty ty hostující hvězdy, ale na české poměry posledních let, kdy se točí další a další pokračování Nemocnice na kraji města, nejrůznější Ordinace, Křehké zpoutané vztahy či Uličníci, je to vysoký, velmi vysoký nadprůměr. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama