Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdravim!! Ptáte se proč dávám plné hodnocení? Prostě proto. Tenhle seriálek jsem si oblíbil od prvního dílu. Na české a zejména novácké poměry to byl opravdu velice povedený seriál, který měl pouze 3 série, což pro něj bylo vlastně dobře. Novinářské prostředí zde působilo velice příjemně. Nejoblíbenejší postava: Mrázek. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus komerční televize, který by měl vyprávět o pestře napínavém životě prážských investigativních novinářů. Zajimavý nápad se rozpadá pod rukama nejen režiséru, kteří nedokáží udržet vývojovou linearitu děje, ale hlavně tomuto "seriálu" podráží nohy velmi slabé herecké výkony jednotlivých představirelů od toporného Matáska počínaje, přes neslanou-nemastnou Ptáčkovou až po rádoby feministku Batulkovou. Na druhou stranu je třeba podoktnout, že v současné záplavě komerčních seriálových kýčů je Redakce jednookým králem mezi slepými. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné a ještě jednou hrozné. Tímto komentářem prosím Novu o stáhnutí z tv programu-léto 2008. Jinak nezapnu televizi. Je to hrozný až po uši. Akorát se mi vybavuje ten tlustej Michal Novotný. Nedávno s ním byl kratičký rozhovor a jedna z otázek zněla. Prý máte přezdívku „buřt“? A on. Ano je to pravda a vůbec mě to nevadí. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama