Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (232)

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

#47 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem sledoval pravidelně a dal jsem tenkrát Redakci dokonce 4 hvězdičky, ale pak úroveň seriálu už pouze klesala. Často to byla trapnost nad trapnost, děj až moc přitažený za vlasy, navíc šílené a naprosto zbytečné VIP role finalistů Superstár, L. Něrgešové a dalších...takže když dám 2 hvězdičky budu ještě hodně shovívavý. ()

Reklama

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné a ještě jednou hrozné. Tímto komentářem prosím Novu o stáhnutí z tv programu-léto 2008. Jinak nezapnu televizi. Je to hrozný až po uši. Akorát se mi vybavuje ten tlustej Michal Novotný. Nedávno s ním byl kratičký rozhovor a jedna z otázek zněla. Prý máte přezdívku „buřt“? A on. Ano je to pravda a vůbec mě to nevadí. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby jednotlivé epizody neměly hodinu, ale dvacet minut, tak z toho něco vykřesat snad i šlo. Bohužel v podobě jak to pojala N@va jde o stupidní záležitost se špatnými hereckými výkony, zoufale trapným pokusem o cameo role a neexistujícím scénářem. Dialogy jsou nevydařené až běda. Přesto oproti jiným seriálům ze stáje této komerční stanice jde stále o relativně snesitelnou záležitost. Mezi slepými jednooký králem, ale v tomto případě jde spíše o nedomrlé princátko. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama