Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Je krásná a okouzlující, jenže to sama nevidí. Pak se dá jen těžko čekat, že to uvidí někdo další. Realita dnešní doby, kdy jsme všichni tak nějak málo pozorní a unikají nám detaily. A jasný důkaz toho, že muži myslí tím v kalhotech, protože jinak by snad nemohli být tak....grrrr! A ještě první film, kde mi sex po telefonu nepřipadal jako totální sci fi :) *Nedoceněná romantika. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Brian se zamiloval do hlasu sympatické rozhlasové moderátorky Abby, která ho okouzlila svým nadhledem natolik, že spolu brzy vyrážejí na rande. Mlsné Brianovo oko potěší, že Abby má sexy postavu, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že se jí mozkové závity nějak pomaleji roztáčejí. Uťápla Abby za sebe totiž na rande poslala lehce zabržděnou dlouhonožku Noelle a zřídila tak v Brianově hlavě solidní zmatek. Vytvoření ideální ženy (transplantace Abbyna mozku do Noelliny hlavy) nepřipadá v úvahu a proto si bude muset zmatený sympaťák mezi dvěma svými fanynkami vybrat. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Pejskařská roztomilost s roztomilou Jeanne Garofalo. Dřív se mi takové filmy líbili, dnes mě nudí. Je to strašně jednoduché, a vždycky víte jak to skončí. Ale alespoň tam nebyli žádné zlé vtipy, a jak už jsem psala, mě se prostě líbí Garofalo. Hraje civilním způsobem, je zajímavá a nemusí být stále nádherná. K filmu moc nevím co napsat, možná když je člověku čtrnáct a má pejska či kočičku je nadšen. Je to sice milé, ale nic víc. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Zavadzajuci nazov The Truth About Cats & Dogs napokon odhalil velmi prijemnu situacno zamennu komedijku ktorej nechyba vtip i nadhlad. Musim sa priznat ze som sa schuti zasmial, humor je decentny a inteligentny co sa ceni este viac v dobe ked si scenaristi nahovaraju ze cim viac vulgarnejsie, tym vtipnejsie. No a napokon hned uvodna sekvencia primorskej promenady s hudbou a la 30 roky minuleho storocia hned v uvode filmu naznacovali ze bodove ohodnotenie bude vysoke... prijemne prekvapenie. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie moc nemusím, ale když jsou romantický, tak to je teprve pořádný peklo. Šablona filmu, která byla použita už asi tisíckrát a určitě ne naposledy. Jediný co se mění jsou postavy, takže jsem měl pocit jako bych to už viděl asi 25x. Zápletka vskutku "originální" a konec naprosto "nečekaný". A ani Uma to nezachranila (kvuli ní jsem se na to podíval). No a ten zbytek jsou nudný nezáživný kecy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)
  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)

Reklama

Reklama