Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vítejte v Empire Records!" V tomhle krámě vás obslouží partička sympatických teenagerů. Každý je z jiného těsta ale spojuje je láska k hudbě. Jako všichni dospívající i oni zde prožívají svá trápení všeho druhu. Deprese, průšvih z hazardu i zklamání z první lásky. Všechny podrží skvělý šéf, který je vždy podrží a společně brání obchod před prodejem. Tady jsou čtyři důvody proč si tak trochu zapomenutý film pustit..... za 1. báječná devadesátková atmosféra, za 2. melancholická dobová hudba, za 3. kouzelně nevinná Liv Tyler a za 4. vyléčí skvěle vaši špatnou náladu. 7/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy odřenější než grungeovsky odrbaný džíny. Věřím, že v devadesátkách to museli lidi žrát, ale dneska to, aspoň na mě, působí tak trochu... trapně. Nevím, možná, že jsem jen zbytečně cynickej, ale v okamžicích, kdy tam začnou všichni tancovat, zpívat nebo nějak jinak trapčit, přepínám do stavu "fuck this shit". Každopádně léta devadesátý byly poslední léta, kdy muzika ještě za něco opravdu stála a vy jste si nepřipadali okradení, když jste za ní ještě platili ;-) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle zcela zapomenutý film mě při každém zhlédnutí dostane. Nesmírně zábavný hudební snímek, plný jmen, která v době vzniku ještě nikomu nic neříkala. Začínající nadějní herci, kteří tehdy netušili, že z nich za pár let budou hvězdy, si natáčení filmu očividně užívali a tenhle pocit naprosté pohody přenášejí i na diváka. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Scény, kde se objevila postava Andreho (ztvárnil ho Tobey Maguire), byly z konečné podoby filmu vystřiženy. (Candid)
  • Pri úteku Warrena (Brendan Sexton) z obchodu a jeho náraze do dverí auta bol použitý dablér. Ten narazil do auta tak silno, že si zlomil rebro. (U_S_O)
  • Příběh se měl původně odehrávat v rozmezí dvou dnů. Až později byl koncept pozměnen na jeden. (Marek#33)

Reklama

Reklama