Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak, ako tretie pokračovanie Halloweenu iba ťaží z úspechu prvých dvoch častí tak štvrté pokračovanie kukuričných detí iba používa názov série, inak nemá z predchádzajúcimi tromi časťami nič spoločne. Nebyť vstupu, inak mimoriadne podareného v podaní dvoch stareniek, ktorý si spomínajú na malého kazateľa, ktorý k ním do Nebrasky zavítal by tento film s kukuričnými deťmi spájal už iba kosák (kosák, nie aj kladivo). V podstate toto je skôr Nočná mora kukuričných detí ale bohužiaľ aj nočná mora priaznivcov série. Kedže nás nie je až tak veľa, tak sa budeme hrať, že sa tento skutok nestal, tak ako sa Zmätkovič hrá, že nepovedal, čo dosiahli vraždou hyeny. 15% za starenky... ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Musím se tedy přiznat, že do tohle filmu se mi moc nechtělo a má to svoje důvody. Už předchozí trojka, se mi sledovala s obtížemi a tady je to celé umocněné. I tady opět sou ploché charaktery, nezajímavý příběh a snaha herců to aspoň nějak uhrát, je nulová. Ano některé masky a efekty, sou i celkem fajn, ale to nevyhradí to, že sledování tohle filmu byla regulérní bolest. Za zmínku překvapivě stojí, vyprávění dvou babiček, které s prorockým hlasem vyprávějí o dávných hrůzách, to bylo celkem poutavé a na tu chvilku, mně film zaujal. Ale naštěstí to pak zase přešlo, do té ubíjející části a já si oddychl, že nemusím tomuhle filmu, dávat víc než jednu hvězdičku. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Ve ctvrtem dile prisel jeste nekdo dabelstejsti nez "Ten, ktery chodi nad brazdami" - spolecnost Miramax a jeji "drsnejsi" odnoz Dimension. Koupili prava na celou serii a udelali to co vzdy. Skrouhli rozpocet a inovovali :(. Takze zadny Gatlin, zadne tajemne bozstvo, nic. Misto toho vpodstate jeden barak a historka o malym klukovi. Ten zazracne obzivne a zacne vrazdit, bohuzel, deti jsou zde pouze jako staticka kulisa, vrazdy probihaji pusobenim nejake telekineze. Cela atmosfera depresivnich kukuricnych poli je pryc a tak jedine co Obitovi zustava je krasna Naomi Watts, ktera i kdyz neukaze spunty dokaze dokonale upoutat pozornost. Jen diky ni nejde hodnoceni do zapornych cisel. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám. Předchozí filmy jsem neviděl. U filmu jsem zůstal, protože jsem v titulkách přečetl Naomi Wattsová. Ani jsem nevěděl,že jde o čtvrtý díl. Prostě jsem k tomu přistoupil, jako k béčkovému hororu s začínající Naomi. V podstatě jsem spokojen, napětí tu místy bylo, skoro nic tu nebylo příliš pitomé (to se v tomto žánru neděje moc často), efekty a lekačky ok. Hlavu a patu to taky mělo. Zábavných 55% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama