Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné. Z dnešního hlediska je to pak zajímavé jen proto, abyste zjistili, jak začínali známí herci. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy, pánové a dřevorubci jejihž motorové pily by po shlédnutí tohoto "hororu" vypustily svou mechanickou duši. Neviděl jsem původní texaský masakr, ale tohle. Jediná silnější stránka co jsem zaregistroval byly kulisy domu těch patrně asi šílenců. Vizuálně se mi líbily i scény, pronásledování nevinných obětí skrz to spropadeně temné sídlo, ale to je všechno. Ale málem bych zapoměl, taky titulky byly fajn, protože ukončily mé zděšení. ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

No nevěřil jsem, že to může být až tak strašné špatné, jak naznačuje místní hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že to je ještě daleko horší... Tahle absurdní krávovina si ve své bizarnosti nezadá ani s ujetým druhým dílem, který však proti téhle peachovině vypadá jako učiněný poklad. Zatímco Matthew McConaughey roli bláznivého Vilmera zvládá na výbornou, Renée Zellweger se ve své úloze doslova topí a jediné její štěstí spočívá v tom, že tohle je natolik špatný film, že si toho nikdo nevšimne. Film se snaží – ostatně jako všechny předchozí díly – zobrazit skutečnou podstatu šílenství, kterým Leatherfacova rodinka oplývá měrou vrchovatou, jenomže ty uječené scény se už začínají opakovat. Když už jsme u Leatherface. Nápad udělat z jedné z nejkultovnějších postav v historii hororu jakéhosi transvestitu považuji za neodpustitelné rouhání, za které by autor scénáře zasloužil motorovkou do análu. Buďme alespoň rádi, že tahle zhovadilost odradila další břídily od pokusů natočit ještě nějaké pokračovaní, pač tímto dílem klesla texaská hororová série na samé dno filmové žumpy. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama