Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco. Tohle je NEJHORŠÍ Texaský masakr motorovou pilou. Příběh totálně debilní, stupidní a divný! Postavy totálně nezajímavý,hudba ujde a Leatherface ten se nepovedl, nechápu proč se převlíkl za holku a proč vždy když někoho zabije nebo nahání tak buď začne řvát nebo brečet. Film je debilní, stupidní, divný a sakra špatný! 0%. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

Reklama

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

O čem tahle magorská ujetina vlastně je? Šílená rodinka v lesích straší Zellwegerovou motorovou pilou a rozšlapáváním lebky její kamarádky. Což o to, námět by to byl dobrý na pořádnou gore akci, jenže zdejší zpracování je tak ubohé áááááááááááááááá uřvané, to se fakt nedá vydýchat. Ani nevím, jakou roli tu vlastně měl sehrát muž z limuzíny?! ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

To ze to nije uz ozajstny horor s pekne hustou atmosferou , to je pravda . No je to pekne slahnuta uletena hororova zabava , ktora nieje urcite vynimocna , ale neurazi . PS : ja si myslim ze keby to tvorcovia nebrali ako niektore pokracovanie uspesneho kultu , tak by si to väcsina nebrala az tak k srdcu a bolo by tu vyssie hodnotenie ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné. Z dnešního hlediska je to pak zajímavé jen proto, abyste zjistili, jak začínali známí herci. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama