Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Axxym 

všechny recenze uživatele

Já upřímně moc dobře nerozumím tomu, co komunita na ČSFD považuje za vtipné. Snažili jsme se mrknout se na nějakou odlehčenou komedii a asi tři jsme museli po půl hodině vypnout, protože to bylo debilní a nudné (a přesto měly tady na ČSFD hodnocení kolem 70% - btw jedna z nich byla Proč on? od autora legendární série Fotr je lotr - co je na ní vtipné, to fakt nevím).Shodou náhod jsem během jednoho víkendu viděl hned tři komedie od autorského dua Cohen - O'Brien, kteří mají kromě Brlohu na svědomí i Sousedi a Sousedi 2. Všechny mají hodnocení kolem 55% a u všech jsem se opravdu upřímně zasmál - ano, místy je to pubertální humor, místy trochu trapný, ale jsou tam i dobré fóry. A hlavně - je to nápadité, je to zábavné a je to vtipné! Musím souhlasit s komentáři některých ostatních zde - nevím o co vám jde. Kdybyste viděli nějakou pseudointelektuální melodramatickou komedii o tom, jak někdo má rakovinu a jaké vtipné situace z toho v jeho životě vyplývají, tak byste si chrochtali blahem, jakou to má hloubku. Hovno to má. Lidi mají rakovinu a umírají na ni, ale hloubka za tím není, vtipné to taky není. Někdy prostě stačí zatlačit nos trochu dolů a upřímně se zasmát nějaký blbosti, která má myšlenku, spád a vtip. Ale za to by nás Mirka Spáčilová nepochválila. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšia uletená jazda s bláznom Willom Ferellom. S týmto maníkom človek nikdy nevie, čo má čakať, vždy ale práve to nečakané... :) Žiadna korektnosť, žiadne pretvárky, žiadne sladké rečičky, či životné múdra, ale vydrbábanie s každým a za každých okolností a akýmkoľvek spôsobom. A R-ko tomu ešte pomohlo. Skvelé. :) ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella mám rád, stejně tak i spoustu dalších komiků přítomných v The House, proto má očekávání byla celkem velká i po negativních ohlasech ze zámoří. Bohužel se jejich názory potvrdily a musím se smutkem konstatovat, že tato komedie, která měla na startu všechny předpoklady uspět selhala. Herci se snaží, ale ani oni nedokáží zachránit nenápaditý a líný scénář, na základě kterého vzinkl film bez výraznější tváře a humoru, který propluje vaším přehrávačem tak nenápadně, že si skoro ani nevšimnete, že jste ho viděli. Obrovská škoda a nevyužitý potenciál. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Typický Will Ferrell…..nenáročný příběh a humor mířící přímo na komoru. Humor, který musí sednout, ale jestli jste, stejně jako já, fanoušci pana Ferrella, tak je vám po pár minutách jasné, že tady se pojedou bomby. Krev, peníze, jiskry, žetony, prsty a gagy létají vzduchem a není čas si vydechnout. Ano, je to jednoduché jako test s matematiky pro první třídu…….ale tohle má strejda rád. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)
  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)

Reklama

Reklama