Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (97)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme tři tisíce v mínusu. Dobrej začátek." Na úvod bych chtěl podotknout, že čtvrt mega dolarů za studium vejšky dělá z lidí otroky na docela dlouhou dobu. Proto budu vždy volit někoho, kdo tenhle americkej výmysl nebude zkoušet u nás. Ale zpět k tomu podstatnýmu, který z nemajetnejch rodičů Scotta a Kate udělalo Řezníka a Ohniváka. Tady to ve jménu vzdělání prostě byla docela ujetá zábava. Já jsem si to užil podobně jako spoustu jinejch nenáročnejch ferrellovek. A tradičně jsem se poučil. Poznal jsem prcpárty, naučil jsem se udveřit protivníka a už vím, jak se dá zhulit mikroskopem. Teoreticky si myslím, že zhulenej by měl pro tenhle snímek ještě větší pochopení, ale prakticky to zkoušet nebudu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak jestli toto má být nový typ komedie, kterou teď bude USA vysílat do světa, tak s díky odmítám. Strašná prča ve stylu Kill Bill, ve které tečou potoky krve a všichni se tomu chyceni za ramena chechtáme je k popukání. Jenže by to chtělo ještě trochu víc opravdové srandy a ne jen minout ruku, když ji ve skutečnosti chci ufiknout nebo alespoň skutečný, ne ten předstíraný, černý humor. Will Ferrell a Amy Poehler jsou dobří komediální herci. Hodí se do komedií už jen od pohledu, ale tohle je dost mimo mísu. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella mám rád, stejně tak i spoustu dalších komiků přítomných v The House, proto má očekávání byla celkem velká i po negativních ohlasech ze zámoří. Bohužel se jejich názory potvrdily a musím se smutkem konstatovat, že tato komedie, která měla na startu všechny předpoklady uspět selhala. Herci se snaží, ale ani oni nedokáží zachránit nenápaditý a líný scénář, na základě kterého vzinkl film bez výraznější tváře a humoru, který propluje vaším přehrávačem tak nenápadně, že si skoro ani nevšimnete, že jste ho viděli. Obrovská škoda a nevyužitý potenciál. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V pohodě komedie, kde Will Ferrel tentokrát není tak sprostý jako obvykle, ale pořád baví. Nápad je docela slušný, ale vtipků je na můj vkus poméně. Film rychle utíká a při 80 minutové stopáži nestíhá naštěstí nudit. Bavil jsem se, ale spíše pousmíval než smál. Pro fanoušky Ferrella však povinnnost. 65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)
  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)

Reklama

Reklama