Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (145)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá báchorka s naprosto šílenýma postavama a docela trapným humorem, ale zachraňuje to i pár vyvážených scén, ale moc jich není. Humor i když pro starší pobaví, ale nic než jednoduchá přiblblost v tom není. Ale chtěl bych zase po dlouhé době pochválit dabing který se výjmečně povedl(hlavně Vydra byl boží). Herbig už natočil lepší(MAnituova bota) komedie, tohle je slušné ale víkrát si to ani nepustím. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po Manituově botě přichází další ulítlá komedie "parodující neparodovatelné". V jádru jde o dost pofidérní film, působící jako maximálně zmodernizovaná pohádka, což chvílemi nedělá dobrý dojem. Na druhou stranu jsou tu však dost dobré hlášky a narážky. O animaci tady radši mluvit nebudu (měla značné rezervy), ale jelikož mám rád odjakživa přehnané a praštěné filmy, přidám z původně zamýšlených 2* na 3* (55%). ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ujetý, někdy možná až příliš, přesto ale ne tak špatný jak jsem očekával. Některé gagy se totiž vážně povedly a místy jsem se fakt smál. Jenom tam těch pokusů o humor je až příliš a strkat do každé věty někdy i sebetrapnější hlášku se prostě nevyplácí. Ono to totiž funguje tak 50:50. Navíc děti u toho asi zkolabujou, protože tolik sexistickejch narážek se v animáku jen tak nevidí. A to mi kámoš řikal, že to je jen pro ty nejmenší caparty. To teda ani náhodou, i když se tady občas ten dětskej podpásovej humor objeví. A ani po grafický stránce to není nejhorší a dabing se taky docela povedl. Yetti je zkrátka ujetej někdy až moc, ale snaha se každopádně cení, protože jsem se u toho bavil místy víc než u těch americkejch animáků. ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Keď to tak berieme,že Lissi und der wilde Kaiser nepatrí deťom,tak je to celkom dobrá zábava,síce s primitívnou animáciou ale s celkom dobrou zábavou. Tých vulgarizmov tu je naozaj minimum,takže dá sa to celkom dobre stráviť.A keď beriete život trochu aj ironicky,humorne tak to neurazí. Ve´d toto je paródia páni.Treba sa pozrieť na kopec amerických filmov,kde je vulgarizmov omnoho,omnoho viac.Len nechápem,prečo je preklad distribútora Sissi...,alebo jej meno je preložene pocas celeho filmu ako Sissi,keď v originály počujeme omnoho lepšiu prezývku,a to Lissi.Preto odporúčam originálny nemecký zvuk,ich akcent,a typicky kostrbatú nemčinu nik nemože nahradiť.Český preklad je plný vymýšlancov....Aj preto,a aj pre toho smiešneho jetiho,dávam skoro plný počet. (DVD,21.12.2008) ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Ono to v konečném důsledku zábavné je. Občas. V některých momentech jde dokonce i o humor, který bych se odvážil nazvat inteligentním. Pokud je však film založen na tom abychom se smáli tomu, jak debilní vlastně je, ztrácí pro mne bohužel hodnotu. Také nechápu zasazení příběhu, ten je natolik absurdní a s ničím nesvázaný, že by mohl fungovat naprosto kdekoliv a tvůrci namísto toho dehonestují takové zajímavé téma (což je patrně účel). Hvězdička je tedy jen za některé vtípky a hlavně za podtitulkovou scénu, víc si však film nijak nezaslouží. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama