Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna americka komedia - dvaja chlapi sa tuzia dostat do spolocnosti kam ich nikto nikdy nepozval - a sakra, ze sa dostali! Will Ferrell dokazal ze sice nema na takeho Styva Martina, ale ako US priemeny komik moze byt, Chris Kataan slusne sekunduje. Dan Hedaya /Komando 1985/ sa tu tiez oobjavil. Tak uz ostava len jedno - poriadne totam roztocit : 65 % ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Supr ústřední song, nutí mě kejvat do rytmu palicí, stejně jak činí hlavní hrdinové. Některé hlášky dobře pobavily a Ferrell je tu celkem zábavný, ačkoli ho normálně zrovna nevyhledávám. Jako celek ale žádný zázrak, ačkoli věřím, že se najdou tací, kteří film považují za kultovní, no rozhodně je to koukatelnější než Waynovo světy. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se ve mně nějakou chvíli docela bil. Na jednu stranu je to jen přiblblá komedie, při níž je radno co nejrychleji vypnout všechny mozkové závity a užít si těch pár vtipů, co dosednou jak mají. Na stranu druhou je to film o dvou odpudivě strašných charakterech, s jejichž životními cíli by se dokázal ztotožnit snad jen málokdo a jimž nepřejete nic jiného, než tvrdě padnout na držku. Navíc poselství filmu je tak morálně zkažené, že si raději vzpomenete na malé „highlight“ momenty s Chazzem Palminterim a Danem Hedayou, než abyste se dále zamýšleli nad tím znepokojivě pokleslým vyzněním. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch crazy buddy komedií z přelomu tisíciletí, která mě ale dlouho míjela. Na Jesseho a Chestera to sice nemá, ale Kevina a Perryho to v klidu strká do kapsy a ano, jistě, je to debilní a hloupé, ale když je člověk naladěn na správnou vlnu (nejlépe v kolektivu podnapilých přátel), celkem se i zasměje...70% ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně pecka. Sice budete mít mozek po celou dobu v klidovém stavu, ale na druhou stranu se vážně dobře pobavíte. Sice jsem se u toho smíchy nepopadal za břicho, ale vnitřní uspokojení bylo veliké. Nezapomenutelné jsou taneční kreace a s nimi spojené strategie jak navázat kontakt s ženami. Musím pochválit i hudební stránku filmu, nostalgie po megahitech mého dětství je veliká. :-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama