Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna americka komedia - dvaja chlapi sa tuzia dostat do spolocnosti kam ich nikto nikdy nepozval - a sakra, ze sa dostali! Will Ferrell dokazal ze sice nema na takeho Styva Martina, ale ako US priemeny komik moze byt, Chris Kataan slusne sekunduje. Dan Hedaya /Komando 1985/ sa tu tiez oobjavil. Tak uz ostava len jedno - poriadne totam roztocit : 65 % ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

"What is love , oh baby , don't hurt me , don't hurt me no more ,oh baby don't hurt me , don't hurt me no more." Dokonalý příklad kraviny, která nesedne každému, ovšem kdo si bude s tímto snímkem rozumět si užije spoustu srandy." And who do you think that guy was? Emilio Estevez! And i was like - Emilo! Emilio! " Spousta zapamatování hodných hlášek a situací doplněných o jeden skvěle vybraný a použitý song. " Oh my god, I broke the window again! " Will Ferrell jako obvykle skvělý, Chris Kattan překvapivě snesitelný a možná přijde i Richard Grieco:) " Hey, what´s up? You´re not from town? " ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla na silvestrovské dopoledne a jen kvůli němu jsem vyrazila po půlnoci v Harachově na tamější diskotéku, abych předvedla ty geniální taneční kreace. Stejně jako hlavní hrdinové ani já nebyla doceněna. Když jsem byla dotazována, zda-li si dám pivo, ani moje odpověď - NE!..... AAANOOO! - nesklidila moc velký úspěch. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)

Reklama

Reklama