Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

*JIN 

všechny recenze uživatele

Daria má svůj 'nemocný svět' a nebojí se ho použít. V konkurenci sarkastických hrdinů typu Bernard z Black Books, Dr House, .. atd. vyčnívá nejen ostrými hranami animace. Tahle ryze konfekčně obléklá slečna je zrdcadlem, v jakém by se mnozí chtěli vzhlížet. A celkově celá její společnost dokresluje tu naší. Znovu a znovu se utvrzujeme v tom, že hloupost bolí a inteligence se nenosí. Hned prvních pár minut co se nám začne zase okysličovat mozek, začneme vnímat, začneme chápat, začínáme dýchat pro Dariu a sjíždět další díly, řady a filmy. Nenechte se znechutit všemi těmi ódami na Dariu a začněte od základů - SEBEVĚDOMÍ (díl 1.) ()

Linki 

všechny recenze uživatele

Myslím, že seriál nepozeráme pre celok ako taký, ale pre konkrétnu/e postavu/y. Ak tam nie je nikto s kým sa dokážeme stotožniť alebo nik, kto nás dokáže naštartovať, tak si nás seriál nezíska. Darju som pozerala zhruba v dobe, keď vychádzal, vekovo som bola cieľovka, možno o kúsok mladšia, ktovie, ale aj teraz si rada zaspomínam a popozerám to "neslávne" trio zo seriálu (pre mňa Darja, Jane a Trent), ktoré ma určite v mnohom ovplyvnilo, aj keď ja som už na tej ich zvrátenej ceste bola. :D ()

Reklama

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku nechápu tu chválu tady, viděl jsem pár dílů a než aby mě svým inteligentním a sarkastickým humorem nějak nadchl, tak se spíš děl pravý opak. Po pár dílech mi Daria svým neustálým přístupem vyloženě lezla na nervy a velice brzo mi přišlo, že se tam vlastně nic jiného neděje, než se s ní někdo snaží komunikovat a ona ho pálkuje svým sarkasmem. Stereotyp a nuda jak pes. ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Mezi seriály SuperMaxu byly občas i ty velmi kvalitní, Daria patřila právě mezi ně. Daria je sice na první pohled nudné děvče, ale její schopnost říct nějakou sarkastickou poznámku za každé situace mě nedokázalo od seriálu odtrhnout ani nyní, kdy jsem se k němu díky internetu vrátil. Nesmím samozřejmě zapomenout ani na velmi kvalitní český dabing... ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Čas od času Daria pronese opravdu geniální hlášku, která by se měla zarámovat a pověsit na krk příslušným obětem jejího verbálního útoku. Bohužel ale také podstatnou část její znuděné existence na Lawndale High působí jako namyšlený pozér, který se za každou cenu snaží vypotit 'vtipný' komentář na jakoukoliv situaci. Působí to nepřirozeně a, což je mnohem důležitější, často je to dost nuda. Ostatní postavičky jsou stereotypní, ploché, bez jakékoliv tvůrčí myšlenky. To byl zřejmě účel, nicméně vzhledem k tomu, že dokážete s neomylnou přesností odhadnout, jak bude kterákoliv z nich reagovat a víceméně i co přesně řekne, jejich jediný příspěvek do mlýnku je nadhazování Darie. A ta mě teda zatím moc nepřesvědčila. // Vy všichni co tu citujete podle vašeho názoru ty nejlepší hlášky ze seriálu, nepřijde vám, že pro ostatní právě tyto nejlepší části ničíte? // Nejoblíbenější postava: Jake Morgendorff // 1.série: 55% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Postava Darii je volně založená na synovi Glenna Eichlera, tvůrce Darii. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama