Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (704)

imf 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení a pro fanoušky i comeback Shanea Blacka. Jako režisér sice není neomylný, ale jeho nabroušený scénář, který se nebojí experimentovat a do poslední kapky potu hrající Robert Downey jr. a Val Kilmer, s přehledem likvidují veškeré nedostatky. Nebýt zakolísání tempa někde ve druhé třetině filmu a několika vtipů, co vedou do slepé uličky, bylo by na místě nekriticky slavit. Takhle je KKBB "jen" sladkou třešničkou pro ty, kdo si potrpí na neortodoxní buddy detektivky a tvůrce, kteří ještě dneska umějí být svěží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku velmi divné dialógy, ktoré mi vobec nedochádzali a vobec som z nich nemal pocit, že sú od Shanea Blacka. Keď sa ale film rozbehol, resp. keď som pochopil, o čo kráča, sa to zlepšilo a lepšilo sa to až do konca, čo je vždy lepšie ako naopak. Obsadenie sa tiež podarilo, takže 3,5. Film bol v USA myslím dosť velký prepadák, to ich tam už nezaujíma ani odtrhnutý prst jedený psom pred očami jeho povodného majitela? (toho prsta). ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Skvělá noirová komedie, kterou si užije spíš fanoušek Raymonda Chandlera než Smrtonosné zbraně. Robert Downey Jr. má konečně pořádnou roli, ve které dokazuje jak moc talentovaným hercem je, hodně mě překvapil i Val Kilmer, kterého nemusím (a to je spíš eufemismus). Shane Black pořád umí, snad brzy zase něco natočí. Do té doby si jeho KKBB pustím nejspíš ještě několikrát... **** 1/2 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi ústrednou dvojkou funguje dobre, ale je to ponekud zmetené a nelogické. V deji som sa nemohol nijak zorientovať i keď som to videl 2x. Raz bez titulkov, vtedy som uvažoval aj o 4*, ale na druhý krát som z toho taký nadšený nebol. Nový Last Boys Scout to ani zďaleka nie je. Pramálo akcie a hlavná dvojka je príliš mäkká. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Víš co najdeš ve slovníku pod pojmem idiot?" - "Svojí fotku?" - "Ne, definici slova idiot, která na tebe skvěle sedí..." Tak takhle dobře jsem se už dlouho nezasmál. Dostal jsem přesně to co jsem čekal a jsem naprosto spokojený. Drsný humor, zkažený svět Los Angells, zajímavý styl vyprávění příběhu, nečekané zvraty a parádní charaktery. Rober Downey Jr. a Val Kilmer si to vysloveně užívali a já se skvěle bavil. 9/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na festivalu v Cannes poctilo obecenstvo film potleskem ve stoje. (HellFire)
  • 15milionový návrat Shana Blacka si odnesl během prvních třech dnů (21. – 23. 10. 2005) promítání v amerických kinech 180 660 dolarů z osmi kin. Po třech měsících se celkový výdělek vyšplhal na 4,2 milionu. (imro)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama