Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (703)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Pohodová klasicky ukecaná buddy-movie záležitost, kde rozhodně nejde o akci, ale o sympatické dialogy a herecký projev Downeyho Jr. a "Buzíka Perryho" Kilmera. Jen škoda že scénář je až moc přeplácaný s příliš mnoha samoúčelnými humornými situacemi a násilným přepínámím mezi humorem a vážnem. Ovšem jako oddychovou záležitost nemůžu než doporučit...už jen kvůli narážkám na hollywoodské star a sebeironii... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nejsme hodnej a zlej polda. Já jsem buzík a on je z New Yorku." Počůraný mrtvoly mne většinou nepřivádějí k extázi, ale smolař Harry, krásná Harmony ve vánočním balení, suše hláškující Buzík Perry a Robocop padající z balkónu jsou přesně těmi originálními ingrediencemi, který by měla povinně obsahovat každá kriminální komedie. Možná bych tedy snesl přímočařejší tah na branku a také bych ocenil čas na vzpamatování mezi jednotlivými hláškami, ale to bych od tý šílený jízdy chtěl asi moc. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Klasik buddy-movies Shane Black je zpět a jeho scénář je opět vybroušený a plný mnohdy zvráceného humoru, jako tomu bylo u dnes již kultovního Posledního skauta. Black, který se tentokrát postavil i za kameru, se nebojí experimentovat a používá zajímavou formu vyprávění, která z Kiss Kiss Bang Bang dělá film s velkým sebeuvědoměním. Robert Downey Jr., Val Kilmer a Michelle Monaghan tvoří skvělou partu a cedí obrovské kvantum parádních hlášek. Jen škoda možná až zbytečně zamotaného děje a chvílemi haprujícího tempa, přesto se ale jedná o zatraceně zábavnou krimi-komedii s povedenými narážkami na samotný filmový průmysl. 80% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No jo, když se ve filmu jako je Kiss Kiss Bang Bang sejde Robert Downey a Val Kilmer, tak to opravdu stojí za to:) Díky dynamickému příběhu, skvělým charakterům, zejména Downeyho potrhlá, ukecaná a ne zrovna chytrostí oplývající postava působí značně komicky, parádnímu scénáři a dialogům, prošpikovaným řádným množstvím hlášek, se jedná o velmi kvalitní úlet. And... Val Kilmer kissing Robert Downey - LOL:D "Věřili byste tomu, v jednu chvíli kradu hračky v New Yorku a v druhou popíjím šampus v L.A.", "Polib si, buzno." - "Ty to nechápeš, my nejsme hodnej a zlej polda, já jsem buzík a on je z New Yorku, teď jsi v průseru." :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Shane Black měl problémy udat rok a půl psaný scénář k filmu. Zachránil ho až legendární producent Joel Silver. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Název filmu odkazuje na známou filmovou kritičku Pauline Kael, která napsala: „Slova Kiss Kiss Bang Bang, které jsem viděla na italském plakátu v jednomu snímku, jsou asi nejkratším vyjádřením základních požadavků na filmy.“ (imro)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno