Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (704)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Oba herce v hlavní roli můžu i v míře vrchovaté. Humor a sebeironizující žánrovou stylizaci jakbysmet. To vše a možná ještě víc jsem našel právě v Kiss Kiss Bang Bang, která doslova ční nad dalšími buddy-movies z posledních let. Vtipy nejsou nijak vulgární nebo laciné, nýbrž spíše umírněné a inteligentní. Shane Black si pohrává spíše s konverzačním humorem a jde mu to navýsost skvěle. Jeho smysl pro humor jsem nejvíce ocenil při vnitřních monolozích Roberta Downeyho Jr., o to víc při závěrečné scéně v nemocnici. Ale přesto všechno mě něco brání jít na to nejvyšší hodnocení. Chce to čas, abych posoudil jak hluboký to byl vlastně zážitek. Napoprvé rozhodně svižné, vtipné a neotřelé. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

musím po dotknout, že hodně dabingů snesu... ale dabing tohohle filmu mě málem zkazil skvělý zážitek.. nedávno to dávali na jedné komeční televizi :) a nějak mě začátek nezaujal.. tak jsem přepínala dál.. ale na doporučení kamaráda jsem koukla na snímek s tímto názvem a on to byl on :-D díky díky moc :) takhle hodně jsem se dlouho nezasmála.. Robert Downey mě poprvé zaujal a zavrtal se do podvědomí :) a Kilmer se o to slušně pokusil.. komedie tohohle ražení mám ráda.. takže pro mě jen samé plus :) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Úloha v komédii Downeymu Jr.ovi veľmi sekne a tento film práve on spravil veľmi príjemnou pohodovkou. Kilmer ako drsný buzik je absolútne unikátny. Veľmi nápadité vyprávanie príbehu a kamerovo-vizuálne spracovanie. Príbeh tiež veľmi originálny, robí si srandu sám zo seba a z určitého uhla pohľadu sa jedná o veľmi vkusnú paródiu. Shane Black potvrdil, že je pán hlášok. Takže v skratke sa jedná o veľmi fajn film, ktorý stojí na dobrých hercoch a to isté platí o scenári. 85%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tim a nakonec jsem se rozhodl pro pět hvězdiček. Ano film je akční, dobrodružný, kriminální, ale hlavně komediální. Tak dlouho jsem se nenasmál u filmu kde padá hlášek jak kroup na dlažbu. Příběh je opravdu hodně bláznivý a bavíte se od začátku do konce. Na to že je to film debutujícího režiséra Shane Blacka, který už mimochodem hrál v pár filmech, tak je to hodně slušné. Mimochodem napsal scénáře k filmům jako je například Smrtonosná zbraň nebo Poslední skaut takže je jasný odkud tamní hlášky přišly. Doufám, že to není konec, ale rozhodně je to veliké překvapení. --- Máš jen deset vteřin – Páni to jsou ale tlaky! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na festivalu v Cannes poctilo obecenstvo film potleskem ve stoje. (HellFire)
  • 15milionový návrat Shana Blacka si odnesl během prvních třech dnů (21. – 23. 10. 2005) promítání v amerických kinech 180 660 dolarů z osmi kin. Po třech měsících se celkový výdělek vyšplhal na 4,2 milionu. (imro)
  • Na začátku filmu se v roli 9letého kouzelníka Harryho objevuje Indio Falconer Downey, syn představitele dospělého Harryho Lockharta (Robert Downey Jr.). Indio byl v době natáčení o něco málo starší než jeho filmová postava. (KarKulA)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama