Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Grogan 

všechny recenze uživatele

Čerství absolventi z policejní akademie potřebují nabrat zkušenosti, a tak je velitel Lassard vysílá na pomoc svému bratrovi, který má svém rajonu škodnou v podobě bandy zlotřilého Zeda. Pokračování populární komedie je lepší než předchozí film. Perfektní Bob Goldthwait v roli Zeda a kupa vtipných hlášek. ("Eriku, já nutně potřebuji nějaké chlapce." - "Jsou určitá místa, kam můžeš zajít. Různé bary a tak...") ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Už to síce nie je také dobré ako jednotka, ale stále sa dá na to pozerať. Vtipné scény už nemajú takú razanciu, ako v predošlej časti, ale aj tu sa nájde zopár, ktoré pobavia. Nový herci ma nijako zvláštne nezaujali a trocha mi chýbali niektoré staré tváre z jednotky, ako napríklad Bailey, alebo aj Gaynes, ktorý dostal minimum priestoru. /60%/ ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve sa mi zdali byt tieto komedie perfektne na jedno kopyto, aspon teda asi prve styri casti, avsak teraz v porovnani s jednotkou, ktoru som videl prednedavnom a dal som jej plne hodnotenie, musim znizit az na tri hviezdicky. Humoru je tu sice stale dost, avsak chvilkami nebol az tak vydareny. Najviac mi tu chybal kapitan Harris, s ktoreho si v jednotke vsetci robili prdel. Tu bol sice iny kapitan, ale uz to nebolo ono. Avsak pre zabavu je to stale slusna komedia, hlavne ze si tu zahrali takmer vsetci herci z jednotky. _________ Steve Guttenberg - (Dôstojník Carey Mahoney) +++ Bubba Smith - (Dôstojník Moses Hightower) +++ David Graf - (Dôstojník Eugene Tackleberry) +++ Michael Winslow - (Dôstojník Larvell Jones) +++ Bruce Mahler - (Dôstojník Douglas Fackler) +++ Colleen Camp - (Seržantka Kathleen Kirkland) +++ George Gaynes - (Commandant Lassard) +++ ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zostupnú tendenciu tu cítiť. Dochádza tu aj k veci, ktorej sa séria už prakticky nezbaví - absencia deju. Ide tu len o to, dostať staré známe "zábavné" postavy opäť do filmu a pripojiť tam množstvo (bohužiaľ už menej fungujúcich) gagov. No a pribúdajú aj mnohé nové postavy, ktoré len dokresľujú zúfalosť (a debilitu) tvorcov. Dej tu už prakticky nie je. Miesto neho je tu len kvázi zápletka, po ktorej nasleduje séria gagov (i keď vrchol de(j)bility je trojka). Guttenberg je dobrý a môj obľúbený David Graf je skvostný. U ostatných je to už trošku horšie. Snáď s výnimkou Winslowa, ktorého snaha prináša aj nejaké ovocie. Koniec koncov ide o slabý film, ale paradoxne jeden z najlepších zo série. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 7 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama