Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Dudek 

všechny recenze uživatele

* Policejní akademie sice baví zejména jednodušším humorem, ale přesto velmi dobře funguje. Příběh se nezvrhává do dementností, ba právě naopak funguje jako primární jednotka, která je humorem jen a pouze obalena. Celá policejní jednotka je sledována s nadhledem a její vtípky většinou vychází s přesně daných proporcí, tedy z přesně daných vlastností, které policisté mají. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To, co bylo dobré na jedničce, je tady samozřejmě přítomno také. Nicméně už je to opakování toho samého, takže kvalita rapidně klesá. Na tenhle díl se ale dá ještě v pohodě dívat bez zbytečného koukání na hodiny a obracení očí v sloup. Další díly ale asi ani vidět nemusím, protože předpokládám, že budou stále jenom horší a horší. 55% ()

Reklama

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// + určitě příběh, prostředí, hudba, rovněž i zde plno kultovních hlášek a scének -méně postav v policejních řadách/// V druhém díle ubylo policistů, naopak ale přibilo kriminálního živlu a tak je o akci postaráno. Překvapivě zde narazíme na slušný příběh a ne jen o pospojování několika vtipných scének, tak jak je tomu zvyku u jiných filmů. Některé pstavy odešli, několik nových přibilo. Celkové jsem se tolik nesmál jako u jedničky, ale určitě jsem se dobře bavil./// Celkem 70%/// ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "To je kolínská, Tuckleberry?" - "Ne to je olej na zbraně..." Mahony a spol. - jsou poprvé nasazení do ulic! Není tu Harris... A Mauser není zábavnější ňoumaa než on, ač lepidlo místo šampónu bylo zde top. "Jsem Rumcajs." - "I můj táta byl Rumcajs!" Kvalit prvního dílu to nedosahuje, nýbrž naopak působí dost buransky. Celej film je pošťuchování policistů s bandou výtržníků, kvůli nimž se Mahoney přestrojení za gangstera. - 40%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa Mahoney (Steve Guttenberg) pýta na adresu baru U krevety, tak mu do vysielačky povedia, že sa nachádza na čísle 621. Na dverách baru je však číslo 655. (Lorax)

Reklama

Reklama