Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie se dočkala pokračování. A stačil jí na jen jeden rok. Dodnes přemýšlím, zdaly by nebylo lepší, kdyby tento díl zapadl a další už by tvůrci nechtěly točit. Ale na kdyby se nehraje... Co je na druhém díle jiné? Je toho poměrně dost - nový režisér, mírně odlišnější pojetí a patrnější rok výroby. Že jsou policisté idioti, nám Hollywood začal říkat každý rok. Poprvé jsme se smály, ale nic se nemá přehánět. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zostupnú tendenciu tu cítiť. Dochádza tu aj k veci, ktorej sa séria už prakticky nezbaví - absencia deju. Ide tu len o to, dostať staré známe "zábavné" postavy opäť do filmu a pripojiť tam množstvo (bohužiaľ už menej fungujúcich) gagov. No a pribúdajú aj mnohé nové postavy, ktoré len dokresľujú zúfalosť (a debilitu) tvorcov. Dej tu už prakticky nie je. Miesto neho je tu len kvázi zápletka, po ktorej nasleduje séria gagov (i keď vrchol de(j)bility je trojka). Guttenberg je dobrý a môj obľúbený David Graf je skvostný. U ostatných je to už trošku horšie. Snáď s výnimkou Winslowa, ktorého snaha prináša aj nejaké ovocie. Koniec koncov ide o slabý film, ale paradoxne jeden z najlepších zo série. ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Bezvýhradně nejkoukatelnější díl celé série. Oproti jiným má několik výhod - Mausera s Proctorem, jsou to rozhodně zábavnější pitomci než Harris, Tackleberryho s Kirklandovou, Vinnieho Schtulmana a Zeda. Zed je zkrátka Zed =) Povinností je samozřejmě původní, starý a jedinečný dabing (platí nejen o dvojce, pochopitelně). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// + určitě příběh, prostředí, hudba, rovněž i zde plno kultovních hlášek a scének -méně postav v policejních řadách/// V druhém díle ubylo policistů, naopak ale přibilo kriminálního živlu a tak je o akci postaráno. Překvapivě zde narazíme na slušný příběh a ne jen o pospojování několika vtipných scének, tak jak je tomu zvyku u jiných filmů. Některé pstavy odešli, několik nových přibilo. Celkové jsem se tolik nesmál jako u jedničky, ale určitě jsem se dobře bavil./// Celkem 70%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama