Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve sa mi zdali byt tieto komedie perfektne na jedno kopyto, aspon teda asi prve styri casti, avsak teraz v porovnani s jednotkou, ktoru som videl prednedavnom a dal som jej plne hodnotenie, musim znizit az na tri hviezdicky. Humoru je tu sice stale dost, avsak chvilkami nebol az tak vydareny. Najviac mi tu chybal kapitan Harris, s ktoreho si v jednotke vsetci robili prdel. Tu bol sice iny kapitan, ale uz to nebolo ono. Avsak pre zabavu je to stale slusna komedia, hlavne ze si tu zahrali takmer vsetci herci z jednotky. _________ Steve Guttenberg - (Dôstojník Carey Mahoney) +++ Bubba Smith - (Dôstojník Moses Hightower) +++ David Graf - (Dôstojník Eugene Tackleberry) +++ Michael Winslow - (Dôstojník Larvell Jones) +++ Bruce Mahler - (Dôstojník Douglas Fackler) +++ Colleen Camp - (Seržantka Kathleen Kirkland) +++ George Gaynes - (Commandant Lassard) +++ ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie se dočkala pokračování. A stačil jí na jen jeden rok. Dodnes přemýšlím, zdaly by nebylo lepší, kdyby tento díl zapadl a další už by tvůrci nechtěly točit. Ale na kdyby se nehraje... Co je na druhém díle jiné? Je toho poměrně dost - nový režisér, mírně odlišnější pojetí a patrnější rok výroby. Že jsou policisté idioti, nám Hollywood začal říkat každý rok. Poprvé jsme se smály, ale nic se nemá přehánět. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

V kategorii amerických představ o humoru je druhý díl ze života uniformovaných greenhornů pořád docela třída. Vzhled náčelníka po blízkém setkání se sprejery mě pokaždé rozesměje a navíc mé oblíbené bengo s arzenálem nejdál dojde. Co mi naopak vadí, je vůdce chuligánů, křížený s papouchem, a Mahoney, který začíná být tak kluzký, až je s podivem, že ve sprše nezahučí do odpadové mřížky. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Ani ten druhý díl není vůbec špatnej. Já jsem měl vždycky radši druhý díl než ten první a třetí je taky ještě o něco lepší než druhý. Zdejší "záporák" Mauser je solidní a solidně zahraný . Je zde také nově představen Proctor, Zed, a bratr Erica Lassarda. Humor je na ještě lepší úrovni než v prvním díle. No a Mauser je hrozně podobný kapitánu Harrisovi z prvního. Oni jsou vlastně úplně stejní. No a Steve Guttenberg ala Mahoney je skvělý a zazářil ze všech herců nejvíc. No a pak je tu ten zbytek a ten taky stojí sakra za to. Děj, okolo toho že kadeti z předchozích dílů dostali své instruktory, je solidní. Postavy jsou skvělý. Herci jsou skvělí. Hlavní záporák je solidní. Soundtrack je božskej a opravdu zapamatovatelnej. No a scénka, kdy byl Mahoney převlečen za Rumcajse, byla skvělá. 9/10 Pokud bych si měl vybrat mezi prvním a druhým dílem, vyberu druhý. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Larvell Jones (Michael Winslow) skáče přes plot salto, je možné vidět, jak mu odlítne čepice z hlavy, ale při dopadu na zem mu tatáž čepice spadne z hlavy znovu. (Timak)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama