Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

gombarix 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatné to není, ale z toho námětu a kontrastních charakterů se dalo vycedit humoru mnohem víc. Přitom spousta scén je zbytečně natahovaných, takže prostor by na to byl. A Hesseman sice zahrál otráveného vyhořelého policajta výborně, ale ne pro praštěnou komedii, pročež tady nepůsobí nijak sympaticky a člověk mu ani nemá chuť fandit, což je trochu blbé. A magor Zed mi k srdci nikdy moc nepřirostl, takže to taky nespasí. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé jako první díl (prostory akademie mi prostě chyběly) zato přibyde spousta nových postav, z nichž je jednoznačně nejlepší Zed, neskutečný zvíře. Přijde dokonce asi i ten nejnepříjemnější okamžik v celé sérii, moc příjemná paní s rukavičkou na PTD - prohlídku tělesných dutin. Jinak žádná sláva. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 2: Jejich první nasazení už samozřejmě není tak dobrá jako její starší sestřička. Hlavně proto, že originalita postav už zkrátka zmizela aneb opakovaný vtip není vtipem. Na druhé straně, jako diváci jsme měli možnost vidět je v akademii se učit. Zažít postavy i v praxi je věc další. Například Larvell Jones v podání Michaela Winslowa je ale vtipný pořád. Chybí citelně G.W. Bailey jako kapitán Harris, ale toho nahradil Mauser čili Art Metrano. Ale první je vždycky to první. Marné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V dvojke uz nasi hrdinovia z akademie isli prvykrat do akcie. Nejake nezaujimave postavy odpadli ale tie vydarene ostali. Len otravu Harrisa nahradil Mauser a jeho nerozlucny komplic Proctor. A ako zaporak sa uviedol zabavny magor Zed. Skvely bol este Sweetchuck, ktoreho neustale niekto terorizoval. Dvojku by som nenazval slabsou ale inou. Aspon sa dej este nejak zmysluplne vyvíjal a vtipy boli stale zabavne. 8/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se lekl, že jsem tehdy před těmi 20-22 lety tenhle díl nějakým nedopatřením vynechal a dosud jej neviděl. Pak jsem pár styčných bodů našel, ale potrvdilo mi to akorát fakt, že je to tak slabé, že mi z toho v paměti neutkvělo takřka nic. Nebýt nástupu Zeda na scénu byla by to možná až odpadní záležitost. Oproti prvnímu dílu dost velký sestup, přebijí to i mnohé další díly. Připadá mi to poměrně suché, ty vtípky jako by nezvládaly zub času, který je docela rozhlodal. Taky mi výrazně vadila absence některých postav z jedničky. A hlavně, ne že bych od podobného typu komedie čekal nějaký duchaplný příběh, ale ten scénář mi připadal mnohdy úplně debilní, který z těch policistů dělal fakt úplný trouby ("nevíme kdo to je, kde sídlí ani kdo je vede" - a to i v případě takových šulínků, jako je Zedův gang? Ty vole, jak jste se k té policii vůbec dostali?) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama