Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (18)

  • Když Larvell Jones (Michael Winslow) nasedá se svým novým kolegou Sistrunkem (Sandy Ward) do policejního vozu, vůz má přední registrační značku s číslem E999041. Když po chvíli zastaví kvůli kontrole pneumatik, vzadu má vůz číslo E999037. (marcel5)
  • V průběhu boje Jonese (Michael Winslow) s výtržníky u zelináře u skladiště se mění dřevěné bedny na Pick-upu, v detailu tam nejsou bedny v úrovni okna, z dálky vidět jsou (nemají etiketu) a při pádu výtržníka na Pick-up jsou opět jinak a vypadá to, že už na ně někdo spadnul. (marcel5)
  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)
  • Na šatně a ve sprše (incident s pryskyřicí) má Mauser (Art Metrano) na levém prsteníčku velký prsten s červeným kamenem, na pravém prsteníčku menší zlatý prsten. Když je vyhnán ze šatny na chodbu, kde je Pete Lassard (Howard Hesseman) s občany, prsteny nemá, při stříhání je opět má. (marcel5)
  • Ve scéně, kdy Larvell Jones (Michael Winslow) skáče přes plot salto, je možné vidět, jak mu odlítne čepice z hlavy, ale při dopadu na zem mu tatáž čepice spadne z hlavy znovu. (Timak)
  • Keď sa Mahoney (Steve Guttenberg) pýta na adresu baru U krevety, tak mu do vysielačky povedia, že sa nachádza na čísle 621. Na dverách baru je však číslo 655. (Lorax)

Reklama

Reklama