Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

videofil 

všechny recenze uživatele

Ze všech prvních čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejvíc. Hlavně ta závěrečná, několikaminutová honička na vodních skútrech. Dobré jsou také gagy, které jsou mezi Zedem a Sweetchuckem. Chtěl bych opravit jednoho uživatele, který napsal, že je to poslední díl se Stevem Guttenbergem. Není to pravda, zahrál si totiž ještě ve čtyřce. V malých rolích se zde objevili dvě budoucí seriálové hvězdy - David James Elliott (známý jako Harmon Rabb z JAGU) a herečka Shawn Weatherly (hrála v první sérii Pobřežní hlídky ). Co se týče dabingu, kvalita je stejná. I když v tomto díle nedabuje Guttenberga Pavel Trávníček, ale Gustav Bubník. Je to sice dobrý dabér, ale na Toma Cruise, Charlieho Sheena nebo Stephena Shellena se hodí víc. Ke Guttenbergovi moc nepasoval. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O něco menší zábava, než předchozí dva díly. Nejvíc zamrzí slabý využití japonskýho rekruta Nogata, kterej moh díky svojí neznalostí angličtiny pořádně hlásit. Ale ono je už postav obecně příliš, takže neni prostor využít pořádně téměř žádnou z nich (snad s výjimkou imitátora Larvella Jonese), dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu je trojka moje nejoblíbenější... Neskutečně moc film oživily nové postavy a to kadet Sweetchuck a kadet Zed. Pokaždé mě rozesměje jak tito dva nováčci spolu sdíllí společný pokoj :o). Závěrečná honička na skůtrech se mi vždycky líbila a líbit bude. Stejně si tak nějak pořád říkám, jak je možný, že se mi to pořád tak líbí...Nu což, musím letět, mám něco rozjednanýho v Modré ústřici, tak zatím :o) ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

The beginning of the end. Tak tu sa to všetko natrvalo začína. Tento film NEMÁ dej. A to vôbec! Ten paškvil od ktorého sa ten zlepenec nevydarených gagov odvíja nemôžem považovať za dej. I niektoré pornofilmy majú viac deju ako táto trápnosť. Jedna škola sa má rušiť. Inšpekcia príde do obidvoch. TOTO JE CELÝ "DEJ". Na to naväzuje množstvo trápnych gagov, ktoré vôbec nefungujú (megatrápna "paródia" na Psycho). Jeden gag trvá v priemere niečo nad 30 sekúnd a ani trochu nesúvisí s tým čo sa stalo predtým a potom. Steve Guttenberg ide do úzadia a už je tu len niečo ako doplnok, ktorý sa usmieva. Tomuto zlepencovi nepodarených a strašne trápnych (a vôbec nie vtipných) gagov nemôžem dať nič iné ako odpad. Večerné správy majú viac deju a sú vtipnejšie ako toto ... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie znovu recykluje povedený formát jedničky, což na mě to funguje už méně. Možná pokud by člověk neviděl předchozí díly a byly pro něj všechny fóry úplně nové. Nebylo to ovšem úplně špatné. Také proto, že si všechny první tři díly udržely téměř celou kompletní sestavu herců. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy s tím, že když si budu chtít zavzpomínat, dám přednost jedničce. Každopádně pro mě Policejní akademie třetím dílem končí a na další se raději nikdy nepodívám. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Hra, kterou postavy hrají v dispečinku, je "Paperboy" na počítači Commodore 64. (Stejšn)
  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama