Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +kompletní sestava herců, někteří z nich podávají výborný výkon (Michael Winslow) a opět několik gagů, samozřejmě finále -některé vtipy vyzní do ztracena, Zod je zde navíc, má příliš prostoru./// Často jsem měl pocit, že nám některé vtipy jsou přímo vnucovány a již jsem se nebavil tolik jako při prvních dvou dílech. Přesto se jedná stále o výtečnou zábavu, které dopomáhají hlavně postavy. Nejvíce jsem se smál, když se na scéně objevil Brian Tochi (ten asiat), případně výše zmíněný Winslow. Uvidím co přinesou další díly/// Celkem 66%/// ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Posledný skutočne zábavný diel z teraz už sedemdielnej série je síce len opakovaným mlátením starej slamy, no tá naivná atmosféra, ktorú mám tak strašne rád a ktorá vo mne vyvoláva toľké radostné spomienky na dopoludnia strávené pred televízorom, tam ešte stále je. Nie taká intenzívna, ako by som si prial, ale dosť silná na pekné štyri hviezdičky. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu je trojka moje nejoblíbenější... Neskutečně moc film oživily nové postavy a to kadet Sweetchuck a kadet Zed. Pokaždé mě rozesměje jak tito dva nováčci spolu sdíllí společný pokoj :o). Závěrečná honička na skůtrech se mi vždycky líbila a líbit bude. Stejně si tak nějak pořád říkám, jak je možný, že se mi to pořád tak líbí...Nu což, musím letět, mám něco rozjednanýho v Modré ústřici, tak zatím :o) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Aj keď sa film odohráva v USA, keď sa Lassard (George Gaynes) pozerá ďalekohľadom na regatu, v pozadí je možné vidieť CN Tower v Toronte. (beso74)
  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)

Reklama

Reklama