Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +kompletní sestava herců, někteří z nich podávají výborný výkon (Michael Winslow) a opět několik gagů, samozřejmě finále -některé vtipy vyzní do ztracena, Zod je zde navíc, má příliš prostoru./// Často jsem měl pocit, že nám některé vtipy jsou přímo vnucovány a již jsem se nebavil tolik jako při prvních dvou dílech. Přesto se jedná stále o výtečnou zábavu, které dopomáhají hlavně postavy. Nejvíce jsem se smál, když se na scéně objevil Brian Tochi (ten asiat), případně výše zmíněný Winslow. Uvidím co přinesou další díly/// Celkem 66%/// ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

Reklama

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,4/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 40%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 73.9% | No, tak přeci jen o něco lepší než ubejkaná a o Zeda zaj*baná dvojka, ale ti pitomci tam toho Zeda znovu vrazili! Proč? Však to je úplný trapák, který zařve jako vůl, udělá pár ksychtíků a už je z debilního padoucha debilní polda. Prostě tohle tomuto filmu fakt uškodilo a my jen vzpomínáme na úžasnou jedničku na to, když měli Mahoney, a Hightower ještě hlavní role, když řádil poručík Harris s Callahanovou a my jsme se neustále popadali za břicha..., tohle jsou už bohužel jen vzpomínky....navždy.... 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Tahle série nakonec vyplodila celkem sedm celovečerních snímků, i když ty poslední byly pro diváka už dost bolestivé. Kadetské ovečky velitele Lassarda baví i potřetí, i když se pochopitelně dost opakujeme. Jedna ze dvou policejních akademií má být kvůli nedostatku peněz zrušená, takže který z výcvikových programů bude kvalitnější, vyhraje. Pomůžou staří známí, ať už jde o zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho. Mnozí (a párkrát jsem to slyšel i v jiných filmech) považují třetí díl za dokonce nejzdařilejší. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)
  • Hra, kterou postavy hrají v dispečinku, je "Paperboy" na počítači Commodore 64. (Stejšn)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno