Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

kamigava 

všechny recenze uživatele

Na Policejní akademii jsem vyrůstal a líbil se mi snad každý díl. Dnes se mi nejvíce líbí jednička, ale ani trojka není tak katastrofální, jak zde někteří píšou. Pořád je ve filmu dost komických situací a hlavně mě baví. Chybí mi zde akorát kapitán Harris, ale Mauser s Proctorem ho skvěle nahrazují. Sweetchuck a ten boxer se také povedli a ZED? Ten je fakt magor! :-D 60 % (dvojka se mi líbila o něco víc) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie znovu recykluje povedený formát jedničky, což na mě to funguje už méně. Možná pokud by člověk neviděl předchozí díly a byly pro něj všechny fóry úplně nové. Nebylo to ovšem úplně špatné. Také proto, že si všechny první tři díly udržely téměř celou kompletní sestavu herců. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy s tím, že když si budu chtít zavzpomínat, dám přednost jedničce. Každopádně pro mě Policejní akademie třetím dílem končí a na další se raději nikdy nepodívám. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač třeskutě blbé a závěrečná zdlouhavá honička na vodě mě vskutku hrubě iritovala, nemám potřebu na pokračování "Chlupaté akademie" kydat hnůj. Místy trapné, místy vtipné a strážník Tackleberry prostě nemá chybu :-). Osobně přece jen víc preferuju humor verbální proti situačnímu, takže nadšení se nekoná, ale jako uvolňující výplach mozku funguje film uspokojivě. 60% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

"Zkusme to dělat tak dlouho, dokud to ty lidi neomrzí a pak se pustíme do něčeho jinýho." Jo, jo dělat každý rok nový film, který vlastně ukazuje stále to samé se nevyplácí. Snímek se hodně podobá jedničce, i tentokrát jde o výcvik, ovšem nováčku. Ono není divu - nový námět se už vyhrabat nepovede. Tentokrát se ještě můžete slušně pobavit, ale už jsem zjistil pravý význam slova zbytečný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz je lehce slabsi, vicemene variace na dil prvni, navic se tu recyklujou napady z obou dvou predchozich dilu, takze vicemene vse uz bylo predtim videno, i kdyz v drobnejch obmenach. Vycvik je tentokrat lehce odflaklej, sem tam je nejaky to hluchy misto, ale jelikoz tu je furt kompletni sestava sympataku, ktera utahne i ty slabsi momenty, porad to dava super komedii. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)
  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno