Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou třetí Policejní akademie je to, že pouze recykluje nápady z předešlých dvou dílů, nepřináší absolutně nic nového, kupodivu chyběl i nějaký pořádný záporák, který by film zase o kousek pozvedl. Téměř se nezměnilo ani herecké složení, opět tady máme několik starých známých tváří, plus několik nováčků, z kterých vynikají především uřvaný Zed a snaživý Sweetchuck, kteří zde mají patrně ty nejlepší a zároveň i nejvtipnější scénky. Tyhle dvě postavy se dají reálně považovat za jedinou novinku, jinak film nenabízí prakticky nic, co by divák neviděl v předešlých dílech. Třetí díl jen potvrzuje sestupnou tendenci celé série, co se kvality týče, stále se však jedná o docela povedenou podívanou, která stále dokáže dobře pobavit. 6/10. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

lepší než dvojka, srovnatelné s jedničkou. Společně s Nasazením v Miami Beach je tenhle díl můj nejoblíbenější ze série. Ačkoliv humor je stejný jako v předešlých dílech, přesto se dočkáme nových vtípků a mnohem větší zábavy. Osvědčené postavy nezklamou ani tentokrát a překvapí i některé nové. Rozhodně jsem se bavil víc, než u dvojky a možná že ani u prvního dílu jsem se nenasmál tolik, jako tady.... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Ak to mám zhrnúť, tak je to lepšie ako dvojka, ale o niečo slabšie ako jednotka. Tento diel mi prišiel najvtipnejší, ale stále tomu niečo chýbalo a koniec filmu bol dosť slabý. Návrat starej party, tentoraz v úlohe inštruktorov, ktorý majú zachrániť akadémiu mi prišiel ako veľmi dobrý nápad. Navyše nový herci boli skvelý, najmä Zed v úlohe šialeného policajta nemal chybu. Nebyť toho otrasného, až nudného záveru, tak by tento diel prekonal aj prvú časť. /70%/ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama