Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (505)

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Jojo, je to dobré, ale musím říct že "1"nička byla lepší!!! Asi se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, tak aspoň napíšu co mně k tomu vedlo: Tak za 1. k animaci postav a celé grafiky filmu nenám nic, je téměř totožná s prvním dílem. Ale za 2. ten příběh je v "1" rozhodně lepší. Co se týče postav v druhém díle, tak napříkad nechápu proč se najednou vyskytla nějaká hračka co se vydává za Buzzova otce atd. Je zde také příběh poněkud rozmazaný, narozdíl o jedničky kde přesně víme co se děje a má to větší spád... nemůžu si pomoct, ale pro mně je "Toy Story" a vždycky bude lepší než "Toy Story 2". ()

Galerie (96)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)
  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)
  • Tvorba filmu trvala devět měsíců a původně se předpokládalo, že se bude jednat o direct-to-video sequel. Jenže Disneymu se předkládaný materiál zalíbil a trval na kinodistribuci. Vedení Pixaru však nebylo s výsledkem spokojeno, a tak režisérské otěže převzal John Lasseter a uzpůsobil pokračování megahitu z roku 1995 k obrazu svému. Jednalo se na dlouhou dobu o poslední pokračování od Pixaru – studio se k tomuto kroku opětovně odhodlalo až po 12 letech v případě druhého filmu série Auta. (Dlee)

Reklama

Reklama