Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Redswif 

všechny recenze uživatele

Pokus trochu inovovat klasiku Yankee na dvoře krále Artuše se naprosto nevydařil.Ano, šlo z toho udělat skvělou komedii, ale! Nejspíš by to musel dělat někdo naprosto jinej a asi by tam nesměl hrát Martin Lawrence né že by to nebyl dobrej herec, ale není to prostě komediální typ. Uznávám že přemýšlet nad tím co by ve se ve skutečnosti stalo s černochem na středověkém dvoře, je spíše méně zbytečné, anžto jde o komedii, ale přesto to člověk nad tím občas zauvažuje a pak si říká že je to ještě větší hovadina. Pár dobrých vtipů, šlo udělat víc a hlavně občas mám dojem že autor v průběhu tvorby zapoměl co dělal před chvílí! ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Trhněte si všichni nohou, aby jste se nepotentovali s tou kritikou. hnidopiši s maďarskýma vlajkama a co jako. byla to luxusní prča a Lawrenc si navždy zjískal mé srdce už v komedii s Timem Robinsnem Není co ztratit. Pokud vm nevyhovují banální komedie pro zábavu pusťte si doprdele Hamleta..... amen ()

Reklama

mpet 

všechny recenze uživatele

Srdcovka, kterou jsem měl jako malý rád, ale s postupem času a s každým dalším shlédnutím mě to baví čím dál tím méně. Pár vtipů stálo opravdu za to, pár situací mě vždy dokáže vloudit úsměv na tvář, ale to bohužel nestačí na to, abych tento film označil za opravdu dobrý. Bohužel už i já začínám vidět to, že můj oblíbený komik Martin Lawrence není tak dobrý, jak jsem ho viděl. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Videl som to 4-5 krát a nikdy som sa nenudil, Martin Lawrence má talent a vie vtiahnuť diváka aj do tejto nezmyselnej komédie, na ktorej sa však slušne pobavíte.....NEZABUDNITE VYPNÚŤ MOZOG!!! Za fakt "COOL" (lol) koniec pridávam hviezdičku! A za Tigera Woodsa, Shaquillea a Kobeho samozrejme tiež...:) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Odporný začátek, ve vodě byl asi 10 minut, ale vyplaval suchý. Hovězina bez efektů, jako velká většina snímků tohoto druhu. Proto je nemám rád. Někdo spadne do minula a pak se vrátí zpět… Brrrr. Zde však občas dobrý gag a zajímavý dialog. Ale jinak je to jen další z x variant na totéž téma. Herecké výkony jako v B filmu. Já jsem kupodivu tento film nepřejížděl, což je u mne s podivem, neb u těchto velefilmů tak většinou činím. Takže to asi dopomohlo k tomu, že snímek není hodnocen jako hluboce podprůměrný, ale jen lehce podprůměrný. 1* ČT1 31012009 8650/9138 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • 10 dní pred premiérou tohto filmu mal Daryl Mitchell (Steve) nehodu na motorke, pri ktorej ochrnul od pása nadol. (Arsenal83)
  • Vo filme niekoľkokrát visí na hradbách maďarská národná vlajka, ktorá v tom čase samozrejme neexistovala. (Arsenal83)
  • Film mal prevažne negatívne recenzie a stal sa prepadákom so stratou 10 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno