Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po několika romantických komediích, které se nějakou záhadou vloudily do mého videa a které potěšily mé srdce (a ne vždy to souviselo s tím, kdo mi při sledování dělal společnost;)) byly Svatby Podle Mary drsným procitnutím do reality. Do reality, ve které se točí nudné, pseudoromantické, hvězdně obsazené skorokomedie. Ještě že jsem se nenechal navézt do Gigli, kterou mi kdosi nabízel na CD:) Anebo možná škoda, protože v porovnání s tím by si duo McConaughey - Lopezová určitě vysloužilo vyšší hodnocení:)) A to se mi ten McConaughey po Amistadu a Čas Zabíjet opravdu zamlouval:)) ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Romantická záležitosť pre tých jednoduchších. Nie je tu nič dychberúce, chémia medzi hlavnými hrdinami nefunguje a nelogické správanie J Lo je zarážajúce. Jediným pozitívom je, že sa na to sladko pozerá a keď sa stratíte v deji, tak to vlastne ani moc nevadí. Zhrnul by som to tak, že Jennifer je tu veľmi pekná, ale inak je to príliš lacná romantika v nudnom obale. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Celý film, při jeho sledování, jsem si kladl otázku, co vlastně tvůrci svou snahou chtěli komu co říci. Nebo nechtěli říci nic a jen tak si točili? I to je možné. Já jen, že tento romantický příběh nemá nic společného s lidským životem, tak jak ho žijí milióny lidí po celým světě. Vymyslet nějakou zápletku, vsadit do ní dvě známé tváře a tahat je ze scény do scény nemá nic s filmovým uměním společného. Za prvé takových příhod a příběhů tvoří produkční společnosti jak na běžícím pásu a za druhé jsem ochoten takovýto film akceptovat pokud to filmaři mysli vážně a nevedou poctivou práci. A to jsem zde necítil, neviděl a neslyšel. A pak je jedno jak moc se herci před kamerou snaží. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, u kterých jsem byl překvapen, že i přes jeho hloupost mi nečinilo žádný problém se na něj dívat. Úvodní svatba je brána s příjemným nadhledem a určuje rytmus i zbytku filmu. Jenže tím hlavním problémem je tzv. "syndrom romantických filmů". Ať se zdá celá zápletka jakkoli neokoukaná, příběh se odehrává stejně, jako v hromadě dalších snímků a to bez jediné inovace. Navíc hlavní hrdina mi byl krajně nesympatický a jeho chování považuji za odporné, i když nikdy nevíte co všechno se může stát. Jennifer Lopez hraje přesně tak jak si to celý snímek zasluhuje, přičemž se jí i přes to daří udržet divákovu pozornost a s vypětím všech se stává hlavním tahounem příběhu. Šedý průměr, který už díky své vyčpělosti přestává být zábavným. [TOP 19/6 37%] ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama