Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl poloromantická slaďárna s chybým dějem, které nejde nic nevytknout, resp. pochválit. Zpočátku působí dobře, ale čím déle se díváte, tím více vám připadá jako klišé. Není na něm nic reálného, nic co by stálo za pozornost, tedy kromě výkonů herců, které nebyly nejhorší. Námět tu byl, nápady na vylepšení taky, jen je tvůrci nedokázali dotáhnout do konce. Kdyby tu sem tam zazněly nějaké lepší hlášky nebo vylepšené dialogy, bylo by to fajn. Divák se však po celou dobu nedozví nic závratného, nepobaví se, ani nic dalšího. Nechci psát, že to byl propadák, protože nebyl, ale strašně moc toho tomu filmu chybělo. Tvůrci z nápadu mohli vytřískat daleko víc. Proto film doporučuji-nedoporučuji, ale zvažte sami, jestli mu opravdu ony skoro dvě hodiny chcete věnovat. ()

Woodstock odpad!

všechny recenze uživatele

„Pískovcový penis. Očekával bych, že bude větší...“ Njn, já bych zase očekával, že Svatby budou menší (menší píčo..ina). Takže, chápu-li poselství filmu správně, pokud nepotkali někoho ještě víc ideálnějšího, žili spolu šťastně a ideálně až do nejdelší smrti? Už aby to bylo. Přitom Jennifer Lopez mám celkem rád a například v U Turn jsem bezprsťákovi Bobbymu dost záviděl, že může kočičce Grace pomáhat věšet záclony. Jenže tyhle hrozné svatby... Kýble k zblití přeslazené romantiky a neuvěřitelně stupidních řečí. Opravdu to bylo nutné, vzít tak ubohý kšeft, Jeniffer? „Jsi krásná, jsi výjimečná a on tě miluje. To je důkaz, že vaše manželství bude nejen šťastné, ale vydrží vám navěky.“ “Láska nebývá dokonalá, lásla je prostě láska.“ „Rád bych pronesl přípitek: Já vás všechny tak miluju!“ No comment. Můj vlastní přípitek: „Strčprstskrzkrk!“ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama