Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to není špatné, ale postupně převládá stále více trapnějších momentů a závěr je na pěst (krom scény na motorce, tam jsem se zasmál). Škoda, že začátkem nového tisíciletí se McConaughey v romantických filmech objevoval stále častěji, protože v 90. letech a dramatických snímcích jako Čas zabíjet, Kontakt, Amistad či U-571, které byly všechny skvělé je to škoda. Snad se s LINCOLN LAWYER blízká na lepší časy. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Exteriér J. L. se mi stále líbí tak, že to přebije její herecké "kvality", u jejích kolegů a pohříchu i kolegyň se mi nelíbí už vůbec nic a duchaprázdné rozumování nad láskou je prostě nesnesitelné. Je to ale přece jen lepší než "romantika" ryze německé provenience a k tomu je tu ta pohledná Mary..., no tak za 2, ať nežeru. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je sice předvídatelná a velmi jednoduchá, ale možná v tom je to kouzlo, že neurazí a navíc se divák (romanticky založený) při sledování odpočine a přijde na veselejší a uklidňující myšlenky. Jennifer Lopez je ve své roli neodolatelná, byť občas uklouzne. Originalitu aby jeden pohledal, ale to už je u zamilovaných filmů taková kletba. ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama