Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se chcete v San Francisku vdávat, najměte si Jennifer Lopez. Ona je tou nejlepší svatební plánovačkou ze všech. A tak se jednoho dne stane, že ji život před řítící popelnicí zachrání hezoun Matthew McConaughey. Oba se do sebe zakoukají, rozejdou se, ale ona ani v nejmenším netuší, že na svatbě kterou právě chystá, bude ženichem právě on. A dál už to znáte. Milá, ale velmi předvídatelná romantická komedie v režii Adama Shankmana. 60% ()

Reklama

dogrose 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že jsou daleko horší... Ale námětově mi to nepřijde špatné, jen bych to prostříhala, seřadila trochu akčněji, osvobodila od růžových nánosů přespřílišné romantičnosti a dala tomu směr, aby to nechodilo cestičkami. A vyhodila bych některé přihlouplé dialogy. Ti dva docela dobře fungují. Jednou za čas se to vidět dá, pokud u toho nemusíte sedět jako přikovaní a můžete občas odběhnout. ()

Woodstock odpad!

všechny recenze uživatele

„Pískovcový penis. Očekával bych, že bude větší...“ Njn, já bych zase očekával, že Svatby budou menší (menší píčo..ina). Takže, chápu-li poselství filmu správně, pokud nepotkali někoho ještě víc ideálnějšího, žili spolu šťastně a ideálně až do nejdelší smrti? Už aby to bylo. Přitom Jennifer Lopez mám celkem rád a například v U Turn jsem bezprsťákovi Bobbymu dost záviděl, že může kočičce Grace pomáhat věšet záclony. Jenže tyhle hrozné svatby... Kýble k zblití přeslazené romantiky a neuvěřitelně stupidních řečí. Opravdu to bylo nutné, vzít tak ubohý kšeft, Jeniffer? „Jsi krásná, jsi výjimečná a on tě miluje. To je důkaz, že vaše manželství bude nejen šťastné, ale vydrží vám navěky.“ “Láska nebývá dokonalá, lásla je prostě láska.“ „Rád bych pronesl přípitek: Já vás všechny tak miluju!“ No comment. Můj vlastní přípitek: „Strčprstskrzkrk!“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama