Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila dost, uznávám, že jsem se u ní dost nasmála. Dvojka není ani jako dvojka, protože mi příjde že na jedničku nenavazuje skoro ničím. Co se mi na jedničce líbilo, bylo asi to, že ta postava není žádná pipka, a dělá si z nich totální prču. Ve dvojce je ta pipka i ona, takže jsem to fakt nepochopila, no :D Hlavně to, že je tam název "ještě drsnější" a přitom není drsná ani trochu :D jen tam poletuje na těch svých štoklách /podpadcích/. ... HNUS :D Jedna hvězda akorát pro Sandru, hrát hlavní postavu někdo jiný tak je to v propadlišti odpadu (ale to by asi ani žádná dvojka nebyla :D). Takže dík, už nikdy :D Mimochodem fakt mě prudí že Sandra hraje v takovém zbytečném filmu! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký odvar skutočne zábavnej jednotky, kde už ani samotná Sandra Bullock nie je takou sympaťáčkou. Ako som poznamenal, vtip sa teda takmer úplne vytratil, ale čo je zaujímavé, kupodivu to veľmi nenudí, pričom má film takmer dve hodiny. Cez to všetko, stále bohužiaľ prototyp zbytočného pokračovania... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout. Nic tu není originálního. Co mi hlavně utkvělo, je velice známý motiv z povedeného snímku 'Policajt v Beverly Hills'. Také 'Eddie Murphy' se snažil vyšetřit případ v jiném městě, ale byl neustále posílán domů. Proč to tvůrci okopírovali je mi poněkud záhadou. V příběhu jsme především svědky neustálých hádek 'Sandry Bulock' se svojí parťačkou. Po celý, téměř dvouhodinový film, je to docela otravné. Příběh jako takový je tak jednoduchý, že by tomu stočilo i 75. minut stopáže. Zábavného, či napínavého tu není zhola nic. Jen ztřeštěné a drsné předvádění hlavní postavy, která tu už jednou byla. A zápletka? Inu, to snad nemysleli vážně. Tady se snad zkoušelo, co je divák schopen ještě unést. Celé je to ohromný kýč. Pokud to nebude nezbytně nutné, doporučuji se tomuto počinu vyhnout velikým obloukem. Jeho sledování je ztráta času. ()

kubina28 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola o agentke ktorá sa mala hrat na slepičku, dvojka je o slepičke ktorá sa hra na agentku aby na konci zistila že len ked je agentka je skutočne štastna. a ide jej o svetový mier. je to presne také hrozne ako znie. Klišé, strieda klišé a 2 krát sa zasmejete. Bohužial čakal som niečo viac po svižnej, akčnej a hlavne vtipnej jednotke ()

ja.rebel 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jsem toho moc nečekala a byla mi nabídnuta docela příjemná rodinná komedie. Od druhého jsem nečekala vůbec nic a proto můžu dát s čistým svědomím **. Jen nevím proč je v názvu "Ještě drsnější". Že by tentokrát hlavní roli nehrála Sandra Bullock, ale její policejní kolegyně a mně to uniklo? Agentka Hartová se v téměř celém filmu snaží být kultivovanou, upravenou a sexy mluvčí FBI. Takže drsnost ženského pohlaví, až na malé úlety, prezentuje pouze její ochranka. Romantika chybí úplně a vtipu tohle dílko taky příliš nepobralo. ** jsou až až....... ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama