Reklama

Reklama

Klíč

  • USA The Skeleton Key (více)
Trailer

Obsahy(1)

Caroline si užívala bouřlivé roky mládí a nebyla se svým otcem, když umíral. Stala se ošetřovatelkou, která pečuje o přestárlé a umírající. Je odlišná od svých cynických kolegyň z domova důchodců, protože každou smrt prožívá a bere ji jako prohru. Nakonec už to tam nevydrží a přijme práci jako ošetřovatelka ochrnutého starce Bena v osamělém domě uprostřed bažin, kde on žije se svou manželkou Violet. Dům je velký, ponurý a má spoustu místností. Caroline dostane od Violet univerzální klíč, ten odemyká všechny místnosti v domě. Jen do jediné Violet nesmí. Zvídavá mladá dívka použije univerzální klíč a vstoupí do dveří, které by raději nikdy otevírat neměla. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

petero 

všechny recenze uživatele

Po zbytočnom žváste akým bol Ring 2 sa jeho scenárista pochlapil a napísal znova skvelí príbeh. Škoda že v niektorých pasážach máličko nudí, ale to už je tu pán režisér Iain Softley (príjemný filmík s kúzelnou hudbou K-Pax), ktorému to ide od ruky a záverečná pointa je princom medzi pointami filmov tohto roku (mal vôbec najaký nejakú?). ()

prsvl 

všechny recenze uživatele

V sérii filmů, které jsem viděl za jeden víkend si ani u jednoho nejsem jistý jaké hodnocení přidělit. Tento film má výborný konec, slušnou atmosféru (i když nebyl tak strašidelný jak jsem čekal), nemá nelogická místa, ale přesto jsou některé pasáže klasické a přesně takové jako v ostatních "hororech" tohoto druhu. Nebudu to prodlužovat: horší 4. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný duchařský voodoo horor. Rozjíždělo se to poměrně zvolna a dá se říct, že v prvních 45ti minutách se prakticky nic nedělo, pokud nepočítám jeden ksicht, který udělal John Hurt ve vaně - ten mě ovšem fakt vylekal. Nicméně držela mě u toho jenom Kate Hudson, na kterou byl moc hezkej pohled.Druhá polovina už byla parádní - temná atmosféra starého domu na samotě, napětí se dalo krájet a do toho zlá stařenka Gena Rowlands.................no co víc by si mohl fanoušek hororů přát. A ten konec - čekal jsem všechno možné, ale tohle ne. Škoda pomalé první poloviny, ale i tak je to velmi příjemné překvapení. 70% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

K smrti mě nudila totálně šablonovitá kostra filmu, pane na nebi to už Amíci nedokáží ani vymyslet nějakou jinou zápletku? Od začátku okamžitě uhodnete, s kým není něco v pořádku! Za tu pitomou neoriginalitu a klišovitost i za dementní konec dám velmi nízké hodnocení, protože sledovat podobný vtákoviny mě už nebaví. A veliká škoda toho, protože potenciál byl více než slibný. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ehren Kruger se evidentně autorsky vyšťavil už při remaku prvního Kruhu, jelikož dvojka moc inteligence nepochytila a o Klíči se dá říci to samé. Není to sice úplně blbé, ale v některých momentech trestuhodně vyprázdněné. Softley umí točit dialogy na jedničku, ale atmosféra mu uniká – hrdinka bloudí po domě a přitom znalejší divák tuší, že žádní bubáci na půdě nejsou. Malé plus za relativně chytrou pointu a to velké za pěkný zadek Kate Hudson. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (6)

  • Ronald McCall si kvůli postavě Papa Justify musel ostříhat dredy. (figgo jr.)
  • V závěru filmu má Caroline (Kate Hudson) na půdě rozmazané oči. Po probuzení jsou však v pořádku a poté opět rozmazané. (Terva)
  • Kate Hudson záhy po přečtení scénaře otěhotněla a natáčení filmu se o rok odložilo. Ukázalo se, že to bylo pro celý tým dobré rozhodnutí. (Michelle75)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama