Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noc v obchodním domě s půvabným děvčetem a dvěma lupiči. Někteří mladí lidé sní o tom, že jednoho dne opustí rodný dům a začnou žít na vlastní pěst. Jenže Jim Dodge je doma spokojený. Ale přišel den, kdy si musí i on najít zaměstnání - stane se uklízečem ve velkém obchodním domě. Ale hned při své první pracovní směně se jeho život zkomplikuje - v budově je s ním totiž zamčeno půvabné děvče a dva zloději - amatéři, kteří plánují ďábelskou loupež. (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pohodová, príjemná, jednoduchá zábava. Ako väčšina Hughesových sfilmovaných scenárov z deväťdesiatych rokov, alebo ako Gordonove nasledujúce "Pie in the Sky.” Ak viete do čoho idete, film vás vlastne nemá čím sklamať. A nenechajte sa odradiť tunajším hodnotením - to zase iba väčšina išla s prúdom. Na IMDB to má napríklad 5.6. A keď už pre nič iné, minimálne kvôli tej dvadsaťročnej Jennifer sa to oplatí vidieť. A soundtrack je super. ()

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Když dávám filmu 2* většinou jsem zklamanej, co za špatnou věc jsem viděl. Ale tady ty hvězdičky uděluji s lehkým úsměvem na tváři. Film jsem chtěl vidět jen z jednoho prostého důvodu - mám moc rád píseň Mr. Kitty - After Dark, který má na youtube právě scény z tohoto filmu, a uhranula mě roštěnka Connelly. Tak jsem neváhal a po nějaké době si film pustil. Jedná se o naprosto jednoduchou jednohubku, nenáročnou naivní záležitost, která trošku pobaví, neurazí. Důležité je, že si tento film fakt na nic nehraje. V podstatě je scénář napsán možná na půl stránky, ale má to pár pěkných scén, kdy se charisma mladé vycházející hvězdy plně využilo. Kdyby šlo dávat půlhvězdu, tak 2,5/5 by za mě bylo správné hodnocení. Dávám body za skvělou hudbu, příjemnou atmošku, a k sežrání mladičnou Jennifer, s kterou bych si fakt dal říct. Takže zklamán nejsem, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže tak. ***5/10*** ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

...KDYŽ UŽ S TEBOU TRÁVÍM NOC, JAK SE TI ODVDĚČÍM ZA TO, JAK CHLADNÁ JSEM K TOBĚ BYLA NA STŘEDNÍ?" Už kvůli Jennifer jsem si hodně přál, aby to bylo dobré :-) Nebylo... Než přijdou na řadu lupiči, ještě to jakž takž jde (je potřeba trochu odfiltrovat to, že hlavní postava je nesympatický debil), Hughes tam tak, jak je s oblibou citovaný, opravdu v replikách chvílemi probleskne, ale jakmile se to překlopí do fáze loupeže, je všechno špatně (ještě scénka Jennifer na houpacím koníkovi celkem ujde :-)). 40% ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Normálně bych dala "Odpad!", ale nedávám, kvůli asi dvoum minutám, kdy jsem se bavila. A to bylo, když Jennifer Connelly ležela na zemi v bílém tílku bez podprsenky a já čekala, kdy jí vypadne bradavka a pak, když svůdně poskakovala na dětskym umělym koníku... Ale nevím, jestli stojí za to, se na to dívat kvůli dvoum minutám. Jo, a co to je za překlad "Divoká noc"? To je dobrý fórek. Možná tak "Prudce nudná noc"... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I BET IT WAS GREGORY, THAT LITTLE WEASEL." --------------------- Pre mňa zatiaľ najkrajšia Jenn Connelly (ak nerátam Čistú dušu)... Takže po novom na ČSFD percentá už úplne kašlem (doteraz len čiastočne trošíčku), aj keď vlastne musím uznať, že tento film nemá vôbec nič a tých 39% je možno až príliš optimistických, čiže som si prakticky práve nasral do úst. Nevadí, idem ja prelúskať jej filmografiu, možno ešte nájdem nejaké ďalšie haraburdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Když Jim (Frank Whaley) začíná při noční službě uklízet odpadky, můžeme v odrazu regálu vidět mihnout se postavu kameramana. (Emo-haunter)
  • Nemecký názov filmu znie Kevins Cousin allein im Supermarkt, teda "Kevinov bratranec sám v supermarkete", čo je priamy odkaz na filmy Sám doma (1990) a Sám doma 2 (1992), ktoré napísal John Hughes, scenárista tohto filmu. (Arsenal83)
  • V mnohých krajinách bol film vyradený z ponuky kín, kde sa nakoniec z obavy o návštevnosť vôbec neodvysielal, a šiel tak rovno na VHS. (Arsenal83)

Reklama

Reklama