Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavné. Aspoňže sa scenár v rámci romantickej komédie pokúsil o niečo sviežejšie, ako len o zaužívanú romantickú šablónu. Niektoré scénky mi dokázali vyvolať úsmev na tvári a nudil som sa len zriedka. Na druhú stranu ale ani nečakajte nič prevratné. Navyše situáciu vo veľkej miere zachránilo aj sympatické herecké duo. Lepší priemer. 65/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Každej chlap může zamotat ženský hlavu, JEN O TOM NEVÍ! A klidně může Tvůj přítel vlastnit třeba Švédsko, když se na scéně objeví HITCH, není co řešit... W.Smith v komediální roli svůdce znamená spokojenost u manželky - a nebudu to zbytečně vokecávat - i u mě. Komedie je, když se směju. A to proběhlo. Několikrát. To by snad mohlo na normální americkej film stačit. I díky Smithovi jdu asi vejš. Kdyby to tak fungovalo vždycky.... to by jsme si klidně mohli spolu žít šťastně až do smrti! ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem: nudu (nebyla), megadávky klišé (byly v akceptovatelném množství), křečovitý happy end (byl), upocené dialogy (nebyly), hrdiny, se kterými se nelze ztotožnit či jim držit palce (nebyli tam) a trochu grimas a šklebení W. Smithe (nebyly)... shrnuto, podtrženo... Lepší průměr! Že by romantický film za velkou louží zvedal hlavu z kýčovitosti, bezduchosti a klesající úrovně? Jedna vlašťovka sice jaro nedělá, ale už jsem za poslední rok aspoň 2-3 viděl... :-) Držím palce ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Když překousnu typická klišé pro romantické komedie (veřejná zpověď, mám ji rád-nemám ji rád-mám ji rád...kdy konečně někdo natočí něco, kde tohle nebude???), tak musím uznat, že jsem se bavila, navíc Will Smith je sympaťák, takže tohle si klidně někdy zopakuji a vřele doporučuji na zlepšení nálady... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hitch v první polovině příjemně lechtá mé cynické sklony a nad laurelhardyovskou chemií mezi Agentem lásky a jeho otylým dobrosrdečným klientem Kevinem Jamesem padám smíchy z gauče. Andy Tennant mi po Sweet Home Alabama znovu dokázal, že mu jeho fyzicky nekontaktní romance zobu z ruky: stačí málo- jiskrný scénář, charismatický tahoun a vemlouvavý písničkový soundtrack. Jedinou pihou na kráse je tudíž burácivá řehtanda Eva Mendes, která vedle přesného Vilíka, ohrožený druh miláček mužů i žen, působí jako horší komparz s lepším platem. To neměla Jennifer Garner čas? 75% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)
  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama