Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (629)

ripo 

všechny recenze uživatele

"Viete, aké je základné pravidlo ? .... Žiadne nie sú !!! " ... Komédia, dokonca romantická a dobre hodnotená, to je v súčasnej dobe tak ťažko uveriteľné , ako fakt že Bluntman-Hobit raz dostane rozum ... Jemný, inteligentný humor, a situácie, ktoré dokážu zopárkrát vylúdiť na vašich perách úsmev. Úsmev áno, ale nie rehot ! Veď vravím, že ti je inteligentný humor, no nie ?!? ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Romantiku umí režisér Andy Tennant (Anna a král ) natočit nezvykle uměřeně, takže neurazí kritiku a hnusné cyniky a přitom má účinek nejpřipitomnělejšího slaďáku podobného telenovele. Proč byl producenty naverbován do snímku, který oplývá tak úchvatně blbým scénářem? No, to vážně nevím a vcelku lituju promrhání tak výborného talentu. Tennant se snaží, co mu síly stačí, ale na to, aby film vytáhnul výš než jenom z bahna stereotypu nemá ani on. Po nijakém začátku se rozjede natolik, že v závěru dojde dech i jemu samotnému a křeč, jakou ze sebe snímek vyloudí automaticky vyloudí křeč i na divákově úsměvu, který si vážně neví rady se zařazením snímku. První romantické role se Will Smith zhostil s nevázanou pohodovostí, která si v jeho nitru bojuje o své místo společně se sebestředností. Výsledkem je šibalský výraz a neočekávatelnost Hitchova dalšího kroku. Už po Já, robot jsem o jeho hereckých schopnostech přestal pochybovat což tímto snímkem jenom potvrzuje. Jen ať se na nás nesešlou třetí Mizerové nebo druhý Den nezávislosti , se kterým by se vrátilo i egoistické macho, které má chuť si zarapovat. Eva Mendes je typický příklad (ne)herečky. Navíc mám silně pochybnosti o její kráse. V její roli se mohl objevit mnoho lepších i hezčích hereček, ale když už nic, tak nic. Hitch je možná filmovým zákuskem, ale rozhodně vám po němu bude trochu těžko, hlavně díky tomu, že jej budete polykat dvě hodiny, což je v rámci žánru letní romantické komedie trochu moc i na nejzarytějšího romantika. A když jím navíc nejste, což je můj případ, tak to bude o to těžší. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zatimco dějová linka kolem Hitche a Sáry je zcela tuctová a tudíž nezajímavá, tak příběh Alberta a jeho námluv Allegry je vskutku vydařený. Celý snímek výrazně stojí na nepopiratelném charismatu Willa Smithe a naopak je srážen přílišnou stopáží a zcela topornou a asympatickou Evou Mendes. Přesto se mi Hitch nějak trefil do nálady a docela jsem si ho i užil. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych nedostával záchvaty smíchu. Scény, kdy Hitch pomáhá svému svěřenci Albertovi okouzlit bohatou dědičku, nemají chybu, stejně tak občasné trapasy jeho samého před Evou Mendes. Ale všechny gagy, které v traileru tolik natěšily, fungují sice i ve filmu, ale Tennant je vyčerpá už v první hodině a po zbytek stopáže (která by zasloužila nejméně o dvacet minut zkrátit) už jenom natahuje a komplikuje a bohužel to nefunguje. A dva závěrečné proslovy v té chvíli už ex-randeologa Smithe výsledný dojem pořádně kazí... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)
  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)
  • Sedmdesátimilionová romantická komedie, mimochodem první svého druhu ve filmografii Willa Smithe (Hitch), vydělala za první víkend (11.-13. 2. 2005) vynikajících 43,1 milionů amerických dolarů (v 3575 kinech). Hitch zaznamenal tehdy nejlepší úvodní víkend pro žánr romantické komedie. Pro Smithe to byl sedmý film za předchozích devět let, který za první tři dny promítání vydělal přes 40 milionů a pátý v pořadí se ziskem nad magickou hranicí 100 milionů dolarů. Celkem jeho severoamerické tržby byly 179,5 milionu dolarů, celosvětové v součtu 371,6 mil. (imro)

Reklama

Reklama