Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (374)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To, že Charlize je skvelá herečka nemusí už po Monster nikomu dokazovať, no rola neohrozenej "drsnej" hrdinky sa jej vonkoncom nehodi (zato čierne vlasy sa jej moc hodia!:)))) Aeon Flux obsahuje toľko scén, ktoré poznáme z iných filmov, že mi to niekedy prišlo ako taký nevydarený kompilát. Dej je typicky "komiksový", potešilo ma akurát pár vizuálne naozaj podarených scén a to je trochu málo...V rámci sci-fi brak, v rámci komiksu tiež podpriemer... 1,5/5 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výjimečně trénovaná a nemilosrdně pohotová je tajná agentka, která bojuje proti útlaku na posledním místě na Zemi 25.století. Pracuje na svržení předsedy vlády a při tom odkryje síť překvapivých tajemství, která by mohla úplně změnit budoucnost. V akčním filmu natočeném podle animovaných sérií MTV v roli agentky Aeon Flux září sexice Charlize Theron Film, který sice nedosáhl svým ambicí, protože v rukou Karyn Kusama to snad ani nebylo možné, ale přesto stojí za vidění kvůli netradičnímu vizuálu a stoprocentně sexy Charlize Theron, která je největším trumfem tohoto mírně povrchního filmu. Slabší akční scény jsou v comicsových adaptacích neodpustitelné, ale snaha se cení. Film se neměl brát tak vážně, a pak by to bylo ono, ale i tak jsem nebyl moc zklamán. 60% ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Futuriskní svět je vystavěn zajímavě, má ale dva problémy. Zaprvé: žádný pořádný padouch. Horšího padoucha měla snad jen Catwomen. Opravdu do ted nevím, proti komu se bojovalo a co tam bylo špatně. Druhý problém: nevyužitý potenciál futura. Pletu se nebo ne, když mám vzpomínku na jakýsi zapovězený les za jejich městem? Pokud se nepletu, pak nechápu, proč nebyl využit. Nemá cenu o nějaké nebezpečné hranici mluvit, když se nikdy neukáže. Asi největší dojem (jako vždy) udělala backspace do minulosti, když svět byl ještě normální. Jo to vždy zapůsobí. Takže lehce nadhodnoceno za tři ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Velká nuda, nebýt Charlize Theron, tak se neni ani na co kukat, ale ten její sexy obleček a sexy tělo prostě udělaj svý a tak nemůžu dát zas tak nízký hodnocení, ale jinak v porovnání například s podobným filmem Ultraviolet to dost ztrácí, protože tenhle film je založenej spíš na příběhu, jenže ten je mega trapnej a nudnej, že sem měl každou chilku chuť to zabalit. Kdyby aspoň bylo spousta akce, jenže to ne, to by to asi bylo jenom akční béčko na který by se dalo koukat, to by přece nešlo, tak z toho radši udělali béčkovou sci-fi sračku, ale zase abych byl spravedlicej, tak sem tam se akce objeví, ale na Theron je hodně vidět, že to neni žádná akční hrdinka a nebýt rychlejch střihů, tak by ty její komba byly akorát tak pro zasmání, ale co koukat se na to dalo ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá, sem tam dobrý nápad, sem tam dobrý efekt, sem tam překvapivý dějový zvrat. Bohužel béčkovost z filmu sálá několika megajouly. Ještě musím vyzdvyhnout opravdu přenádhernou Charlize Theron (opravdu gigantický kontrast oproti Zrůdě, stále nemůžu uvěřit, že to je tatáž herečka). ()

Galerie (144)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama