Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dannyho jsem doteď znal jen jako borce z dokumentů Real Football Factories a Football Hooligans a udělal jsem chybu že jsem si ho nevyhledal dřív. Umí skvěle hrát a téma fotbalovejch hooligans je zajímavý, a i když fotbal nemusim, tak mě film strašně bavil. Skvěle sestříhaný, zahraný a zrežírovaný. Pro někoho je fotbal jen chlastání a mlácení se z jinym tvrdým jádrem. Pořád to je zajímavější a zábavnější než ty mrdky okolo (jo myslim tu kopanou co se tu hraje). 85% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten tip vtipnej drámy, ktorý sa nepopiera. Film mi pripomína niektoré drobnosti, pre ktoré mám rada Veľkú Britániu. Možno by som zvolila iný futbalový klub, inak sa tomu nedá nič vyčítať. Herci vedeli presne čo majú robiť, starší, mladší, nebolo tam nejaké extra ženské obsadenie, našťastie: -tie sú väčšinou také, že v takomto filme všetko pokazia. ()

Reklama

Mistickzz 

všechny recenze uživatele

Menší film ako Green streets hooligans a povedal by som aj o triedu horší. Niekedy som mal pocit, že pozerám na bandu natvrdlých feťákov čo nevedia čo od dobroty. Mám dojem, že to je až moc preceňovaný film, tie dialógy boli niekedy ozaj príšerné a niektorý herci ešte horší. Ale aby som len nekritizoval tak musím vyzdvihnúť, že niektoré scény ako napríklad zo starým dedom alebo samotne fighty boli natočené celkom dobre. Taktiež hlavný protagonista bol jeden z mála plusov a hudba, keď akurát tam nehral nejaký šialený dnb sa tiež podarila.. 50% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Klasika jako Sbal prachy a vypadni, škoda jen, že taková problematika u nás nezajímá mnoho lidí. Každopádně děj filmu, který má spád a až na trochu toho sadismu, na který se příliš vaše partnerka nebude nejspíš chtít dívat se nikdo při tomto filmu nebude ani na vteřinu nudit. Trošku více se mi ale líbilo Green Street Hooligans, ale jinak je to podobnej film jak do tématiky, tak převyprávěním příběhů, a méně romantiky jak u Green Street. (( :: ()

anglanek 

všechny recenze uživatele

Miluju Liverpool , miluju Anglii..miluju Anglickej fotbal, miluju jejich hlasky ,miluju to jejich fucking, miluju jak jsou v pohode, ale urcite nemam rad nasili ani bitky ale do filmu o Hooligans to proste patri! kdo kouka na Anglickou ligu,tak to proste chape. Hlasky jsou tu vyborny,vtipny a kdo ma radeji gymnastiku,tak tohle asi nikdy nedokaze pochopit. Film není ani tak o fotbale jako takovem ale o srdcove zalezitosti svého cklubu, parte provokateru co si uzivaji života a pribeh dvou dedku co palej jointy a nemuzu urcite zapomenout na Arabskyho taxikare. Proste je to Anglie a do Anglie to jejich celosvetove proslavene slovo FUCKING patri........... rozhodne ale budu koukat, poslouchat a vnimat při zapase na 80 000 tisíc srdcaru z Anglie,Skotska nebo Irska nez na 250 totalne vymastenych blbu z Ostravy nebo 300 zoufalcu ze Sparty co ani nevedi s kym jejich" milovana" Sparticka momentalne hraje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Tamer Hassan, který hraje ve filmu šéfa chuligánů Millwallu, tomuto týmu fandí i ve skutečnosti. (don corleone)
  • Právě tímto filmem se Danny Dyer dostal do povědomí mnoha fotbalových chuligánů, což mu připravilo dobré podmínky k proniknutí mezi skutečné chuligány ve svém dokumentu Hooligans - Zákon tribuny (od r. 2006). (FCBLFC)
  • Rod hraje ve filmu v jedné scéně hru "Grand Theft Auto: Vice City", kterou produkuje firma Rockstar Games. Jde o společnost, která se podílela na produkci filmu. Danny Dyer mimo jiné pro ně namluvil i hlas Kent Paula ve této hře. (don corleone)

Reklama

Reklama