Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (136)

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost vidět již spousty filmů s podobnou tématikou a po většinou to dopadne stejně. Přesněji stejně tragicky. Většinou jde i o stejný či podobný scénář. Nějaký nenápadný tvoreček se díky různým toxinům, vědeckým pokusům nebo radioaktivitě promění v gigantické, lidožravé a agresivní monstrum. Problémem je, že se k podobným projektům dostává málo peněz. A málo peněz v podobném filmu = herci z tamních divadel, režiséři, kteří neudělají ani solidní večerníček pro vyžraný americký děti a uchýlení se k laciným počítačovým trikům. Výsledek? 80 minut nudného a předvídatelného výblitku, kterej slušný lidi jako jsem já nebo Vy, okrade o 80 minut už tak krátkého lidského života. Na filmu nejde hodnotit nic pozitivně. Mě spíš trošku zarazila účast Tomase Arany. Tenhle chlápek už měl za sebou pár solidních věcí včetně oscarovýho gladiátora a nechá se uvrtat do této pí*oviny? No asi zrovna neměl nic lepšího na práci. --->10% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní film. Přesvědčil jsem otce ať se na to dívá taky a čekal jsem, že to hodně zkritizuje. To že u toho neusnul už svědčí o tom, že on takový odpůrce hororů se bavil taky. Film je bezesporu srandovní, ale jako horor za moc nestojí. Scénky kdy ryby někoho zabijou nemají šanci ani v nejmenším někoho vystrašit, leda si tak u nich někdo cvrnkne do kalhot. Konec filmu se mi líbil asi nejvíc a pak ještě scénka s brokovnicí. Obyčejný monster film, který je na stejné úrovni jako oblíbené Piraně. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Príjemne uvoľnené a na nič sa nehrajúce béčko so zmutovanými, zubatými digi rybkami(trikovo chabo vyzerajúcimi), ktoré z ničoho nič a pomerne často vyskakujú z vody, odkusujú končatiny a kántria väčšinu tunajších dementných postáv. Veľkým plusom okrem uvoľnenej atmosféry je močaristé prostredie, solídny killcount spojený s dostatkom akcie a v neposlednom rade aj to, že úmrtia nie sú mimo kameru, ale sú patrične krvavé- končatiny a hlavy tu lietajú jedna radosť. Dokonca sa dočkáme úmrtia niektorých postáv, u ktorých by ste to vopred nečakali. Keď dokážete vypnúť mozog a naladiť sa na vlnu filmu, ktorý už niektorými svojim "hlbokými" dialógmi postáv naznačuje, že ho netreba brať až tak vážne, budete sa baviť. Alebo no dobre, ak nemáte radi béčka možno nie. Mňa však Mark Dippé pobavil celkom solídne. Medzi 2* a 3* ale za príjemne ironický a vtipný záver tomu prilepším. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak poster filmu naznačoval, že sa jedna o krokodíla a nie o prerostlú Latimériu divnú. Trikovo sa nemá čim chváliť a herecké prejavy boli otrasne, ale aspoň krvi tu bolo dostatok a ten opojený jedinec dostal o čo si koledoval celú dobu, len škoda, že to bolo príliš neskoro. Len musim dodať, že je to poväčšine tak hnusné, že je to aj tým aj zábavné. Ale chválim super zvolene miesto, lebo nešťastnici nemajú moc na výber a tak rybky majú celkom ľahkú korisť. Silné 2*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká úlet. Plusem je zcela jistě výběr bažinatých lokalit, mínusem všechno ostatní. Projekt podle všeho vznikající na koleně a za pochodu, s minimem nápadů, vztahy vykreslenými se spletitostí leporela, hodně šílenými dialogy a hlavně s totální absencí gradace děje. Žravá potvůrka jen z odněkud vyskočí, někoho sežere, přeživší si popláčou, divák zasměje a jedeme dál. Jak vidno Mark A.Z. Dippé (režie comicsové adaptace Spawna) je hlavně kovaný trikař, který se podílel třeba na Návratu do budoucnosti 2, Jurském parku a Cameronově Propasti a druhém Terminátorovi, ale za režisérskou stoličku by moc sedávat neměl. I když závěrečná tečka i samotné finále jsou docela vtipné.. ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama