Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (135)

obitus 

všechny recenze uživatele

Behem kratke doby uz druhy film o hadohlavcich, divnejch to rybach. Tentokrat jich je min, ale o to jsou vetsi. Po lehce nezazivne prvni tretine se z Frankenfish stava takova vodni variace na Tremors a zacina to byt opravdu zajimave. Nechutnosti se autori nastesti vubec nestitili a tak jsou ruzne ukousnute koncetiny a rozkladajici se tela nasnimany s citem pro detail. Herci jsou typove presni a postavy, ktere predstavuji spravne vysinute, nejvetsi sympatie si s prehledem ziskal valecny veteran pojidajici pecene srdce. Nejsilenejsi jsou ale jednoznacne scenariste, kteri, krom nezbytnych klise beckoveho zvireciho horroru, nacpali do filmu i nekolik opravdu necekanych a uchvatne pritroublych okamziku. Rozhodne tenhle kousek stoji minimalne za pujceni. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Príjemne uvoľnené a na nič sa nehrajúce béčko so zmutovanými, zubatými digi rybkami(trikovo chabo vyzerajúcimi), ktoré z ničoho nič a pomerne často vyskakujú z vody, odkusujú končatiny a kántria väčšinu tunajších dementných postáv. Veľkým plusom okrem uvoľnenej atmosféry je močaristé prostredie, solídny killcount spojený s dostatkom akcie a v neposlednom rade aj to, že úmrtia nie sú mimo kameru, ale sú patrične krvavé- končatiny a hlavy tu lietajú jedna radosť. Dokonca sa dočkáme úmrtia niektorých postáv, u ktorých by ste to vopred nečakali. Keď dokážete vypnúť mozog a naladiť sa na vlnu filmu, ktorý už niektorými svojim "hlbokými" dialógmi postáv naznačuje, že ho netreba brať až tak vážne, budete sa baviť. Alebo no dobre, ak nemáte radi béčka možno nie. Mňa však Mark Dippé pobavil celkom solídne. Medzi 2* a 3* ale za príjemne ironický a vtipný záver tomu prilepším. 50% ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle případě se rozhodně jedná o milé překvapení. V rámci ekohororu se jedná o jasnej nadprůměr. Už dlouho jsem se tak nebavil, Postavy jsou dost dobře zahraný a krví a nechutnostmi se tu také moc nešetří takže já jsem opravdu spokojen. Ty rybí potvory sice vypadali příšerně, ale vem to čert, vše jim odpuštěno sví oběti žrali krásně. Víc takovejch filmečků prosím... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Predátor z hlubin“ je fajn béčko, které vás i může bavit, ale nesmíte od nějak čekat něco speciálního. Asi jsem od filmu chtěl něco víc, co jsem nedostal. Nějak zásadně mě nebavil, přidaná hodnota nadsázka mi nepřišla dostatečná. I když na závěr bych docela rád podotkl, že pokud se jedná o trikovou stránku, tak CGI, které je zde použito, není vůbec špatné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +celkem detailní maso, v pohodě postavy, originální název .-) -nějak slabší atmosféra, hodně slabé obaszení/// Rybičky, rybičky rybáři jedou. Jedou si vás ulovit a proto na nic nečekejte a na místních hodujte. Standartní bestiální film o jedné vyvynuté bestii, která ráda maso. Tentokrát to však není stupidní. Je to celkem koukatelné, jen z toho mohl být klidně direct to DVD projekt a né jen film určen rovnou do televize. Kdyby do filmu investovali víc peněz mohlo z toho být větší žraso. Základ to totiž má dobrý./// Celkem 59% /// ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama