Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je otcem desetiletého syna Charlieho. Neustále má málo času, skoro nikdy nedokáže vyzvednout syna včas od bývalé manželky. Celý jeho život se změní v okamžiku, kdy za něj nečekaná událost vyřeší otázku, jestli má Charliemu říct, že Santa Claus neexistuje. Když se synem vyběhne před dům, uvidí na zemi ležet Santa Clause, který právě spadl ze střechy. Ten má u sebe kartičku, podle níž ho má nálezce zastoupit. A než se překvapená dvojice vzpamatuje, Santa zmizí. Zůstane jen jeho kostým, kouzelné sáně se sobím spřežením a nerozdané dárky. Scott a Charlie do nich nastoupí a zbylé dárky rozvezou. Najednou se na krátký čas ocitnou na severním pólu v Santově sídle. Tam jim Bernard, který má na starosti přípravu a rozdělování dárků, vysvětlí, že ten, kdo si obleče kostým skutečného Santa Clause, musí převzít i jeho povinnosti. A pak jsou tu zase Vánoce a před Scottovým domem zastaví Bernard s kouzelnými saněmi. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (158)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Vánoční film letošní sezóny č. 5 je tahleta klasika Tima Allena. K mému překvapení, se jedná o jeho filmový debut. Což muselo být nejen pro nás, ale i pro něho neskutečné, že jeho první filmu vydělá skoro 10-ti násobek svého rozpočtu a natočí ještě další dvě pokračování. A divme se, když je to takhle příjemný, sympatický a pozitivní film, který vánoční duchem přímo přetéká. Krásné to pokoukání. Trocha trapnosti k Allenovi už tak nějak patří, a já to beru. Možná lepší efekty (animatronics jelenů jsou divné a děsivé zároveň) by to chtělo a nějaká ta originalita by taky neuškodila, ale co. Já jsem spokojený. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Takové to něco, co už asi k vánočnímu televiznímu programu patří. Typický vánoční příběh v destilované formě. Já si asi nikdy nedokážu představit co bych dělala, kdyby se mi táta proměnil v Santu (nebo Ježíška), ale tady to funguje docela dobře. Neurazí a ani příliš nenadchne, ale při dobré náladě s břichem plným cukroví tímhle nikdy chybu neudělám. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohodová vánoční komedie, která má svižný nástup s vtipně jízlivým Timem Allenem, úsměvnou štědrovečerní návštěvou restaurace a neplánovanou noční "santovskou" šichtou. Potom však tempo zvolní, humoru ubude a všechno se to tlačí spíš k vánoční rodinné pohodičce. Naštěstí zabrzdí dřív než se nacpe až někam do vánočního kýče. Příjemná a zábavná pohodovka, která vánočně naladí i pobaví Scottovými sarkastickými hláškami, ze které se u nás stala vánoční trvalka.. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Mix roztomilosti a srandiček. Satanálie neslavím (proto je mi fuck, že koukám na tento film v květnu), ale tohle se teda moc povedlo. Myslím, že se mrknu i na dvě pokračování a zkusmo i na pár dílů seriálu. Tima Allena mám ráda už od dob Kutila, ale ten je hovno proti Galaxy Qwest a Vidlákům a tomuhle filmu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Další so série vianočných prekvapení spoza veľkej mláky. Každoročne tam vznikne jeden vianočný film, aby maly domáce paničky pri pečení koblih z kuchyňe čo pozerať. Santa má trochu smolu, že prichádza po Sám Doma a kvalít jednotky, ani dvojky zďaleka nedosahuje. Ja viem že to je iný film, ale ja veškerú holywoodsku vianočná produkciu (väčšinou zúženú na jeden film ročne) hádžem do jedného pytla. Neurazí, nezaujme. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Keď Scott (Tim Allen) a Charlie (Eric Lloyd) opúšťajú Severný pól je možné vidieť, že na mesiaci, ktorý je v pozadí sa nachádza logo Mickey Mouse. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, v ktorom sa neobjaví žiaden darebák. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama