Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

predators 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to ti tři (čtyři) lidi nezahráli napínavě. V tomto případě tu nebyla o hustou atmosféru nouze. Ale co to bylo za zmutované ježky?! Nebo to byli dikobrazi? Vím já? To se tedy domnívám z těch problikávajících a zběsile sestříhaných záběrů, ze kterých už mi bylo trochu šoufno. Je až neuvěřitelné, jak taková prkotina může zhatit solidní horůrek. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned začátek napoví, že tenhle nízkorozpočťák si bude pomáhat chaotickým střihem. No a když jsem viděl ústřední pár, tak jsem věděl, že je zle. Dvě vemena, kteří si nejsou schopni rozdělat stan si vyrazí do přírody. Kvůli své nulové manuální zručnosti jsou nuceni k odjezdu do motelu. Jenže po cestě narazí na druhý ( záporný ) pár. A z kladného páru jsou najednou rukojmí. Jenže to pravý zlo na oba páry teprve čeká. Film sice obsahuje trochu té chaotické ( díky střihu ) akce, krve a napětí, ale taky otřesný herecký výkony. Navíc vše kazí naprosto dementní kamera. Místy mi navíc film připadal jako hodně špatná komedie. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno a ať přemýšlím jak přemýšlim,nenapadá mě,za co tu je tolik hvězdiček,ale pokusím se obhájit moje podstatně menší hodnocení. Za prvé: nesympatičtí herci. Za druhé: nějak jsem ještě nepochopila,co ve filmu vraždilo,kde se to vzalo a z čeho to je. Za třetí: celou dobu byli hlavní hrdinové na jednom a tom samém místě. A za čtvrté: neuspokojila mě kamera(zvlášť když byl záběr na ,,tu věc" ,co působila nepříjemnosti i když vím,že to bylo z čistě finančích zálěžitostí.) Nevím,prostě mi to nesedlo. :-/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To byl Gritters, hned na začátku? Jo není nad sex pod hvězdami, ať žije kempování. Příběh krásně pomalu a zbytečně plyne a když se začne něco konečně dít, tak kamera zešílí jak nasraná vosa a začne zmateně škubat, trhat, skákat a divák je ušetřen děje, protože nic nevidí. Ke konci jsem se už jen smál...co budeme dělat....co budeme dělat!....áááááá, co uřízneme teď, doktore? Hlavu, reřisérovi!!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A pak že se "dneska" netočí dobré horrory a nemusí to být ani filmy profláklých filmařů, s profláklými herci a áčkovými zápletkami. Tohle je zákeřný útok zezadu. Skoro doslova. V jisté míře zajímavá zápletka, pozoruhodné monstrum, dobře napsané a odehrané postavy (ten brýlatý študentík byl skvělý a jeho postava měla i dobrý vývoj). Hodně se mi líbilo to skryté poselství, že každý, ať už mámk něčemu předpoklady, nebo naopak nemá, nakonec má své místo v kolektivu/společnosti a každý je k něčemu dobrý. Kupodivu mi překvapivě ani nijak nevadil ten rychlý střih při vypjatých situacích, zvláště ve spojení s monstrem, protože jsem to bral jako jakousi jeho součást, přívlastek jeho pohybu/akce/projevu. Má to skoro všechno, co má dobrý horror mít a to i přesto, že to operuje s již profláklými postupy. Navzdory jim dokázal Wilkins ukázat, že i s tím se dá udělat dobrý film. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)

Reklama

Reklama