Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šestý díl Policejní akademie tahá z bláta motiv maskovaného zloducha s nejasnou identitou a několik málo povedených scén (rapující Hooksová, závěrečná bitka ve skladu) - nicméně humoru je zde opravdu už pomálu. Tvůrci vaří z již tak dost převařené vody a zbytečně natahují policejní ságu. Srovnatelné s předchozím dílem, ale i tak velmi chabé na komediální žánr. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Určitě půjdu proti davu, když řeknu, že je to podle mě druhý nejlepší díl z této ságy. Tohle je díl, který nemá moc hluchých míst. Je mi jasný že je to podhodnocený jako prase a těch 30% na ČSFD si to opravdu nezaslouží, aspoň za mě ne. V tomhle filmu je Harris i vtipnej, což se mu v předchozích dílech moc nedařilo. Taková scéna na mrakodrapu, v autobuse nebo když řve v autě: ,,To snad není pravda!" je prostě legendární. Všechny tyto scény miluju z celýho srdce. Harris je v tomhle filmu nejlepší ze všech ostatních dílů. Děj je celkem zajímavej, ale není to nic originálního. Postavy jsou solidní a zajímavý. Herci jsou skvělí. Soundtrack je božskej. No a finální zvrat je prostě solidní, já nemůžu jinak. Finální honička je taky nezapomenutelná. Harris tu scénu zlepšuje o 1000%. 10/10 Za mě jednoznačně druhý nejlepší díl z celé ságy! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Je to hrozné, ale na příšernou sedmičku to pořád ještě nemá. Sice se nám vrátil starý známý Fackler, ale "vtipné" scény s ním nepřinášejí nic nového. Zase je tu protivný Lassardův synovec, náhrada za Guttenberga. Ostatním starým postavám to už také moc nejde, ale jeden z deseti fóru se jim ještě povede. A nevím, jestli je to jen v dabingu, ale i se změněným hlasem snad každý při první scéně pozná, kdo je velký boss. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama