Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TÍ NAJLEPŠÍ MAJÚ VŽDY ŠTÝL." __ Povedal by som, že tento film patrí k VHS-kovej klasike. Keď som bol malý mali sme ho dokonca nahratý, no časom ho niekto vymazal ale ostala mi aspoň pamiatka v podobe veľmi štýlového originálneho obalu. Film sa mi teda podarilo vidieť až teraz, nie je síce mojím šálkom kávy ale Chucka nemám veľmi napozeraného a tak som túto klasiku uvítal. Ďalej sa mi slová hľadajú len veľmi ťažko. S McQuadom si skrátko nikto nemôže zahrávať pridlho, film tak občasne pôsobí skôr parodicky (okrem toho ,,vztania z mŕtvych" s autom ma napr. pobavilo ako sa uhínal guľkám, ale celkovo aj jeho kovbojský štýl) a myslím, že práve niekto tu sa mohli začať rodiť tie slávne vtipy. I tak sa mi však zdajú byť 3* celkom zaslúžené a hádam ani samotní tvorcovia to nemysleli až tak vážne. A nechcem sa hrať na žiadneho veľkého znalca soundtrackov, ale myslím, že Morricone by dobre vedel koho tá hudba vykráda. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Norrise, kde hraje drsného rangera na výbornou. Celé béčko není až tak stupidní, pořád se něco děje a vůbec si neuvědomuji, že bych se nudil. Navíc jsou akční scény, nástupy Chucka podpořeno skvělou hudbou, jakou béčkové filmy nenabídnou. Hodně pak scény připomínají epiku jako z Tenkrát na západě. Za mě velká spokojenost......8/10 ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris údajně v jednom ze svých nejlepších filmů mě kupodivu docela pobavil. Otázka je, jestli tvůrci film mysleli vážně, protože jestli jo, tak já jsem se po celou dobu filmu usmíval. Je to už skoro třicet let starej film, o žádnou klasiku se opravdu nejedná, takže napětí, nebo snad nedejbože strach o hlavního hrdinu se nekoná ani náhodou. Ale prostě je sranda sledovat urputnou snahu o serióznost, když je to k pousmání. Zdůrazňuju k pousmání, ne k smíchu - to je rozdíl. Kdo k tomu přistoupí jako s současným akčňákům a navíc si nedokáže užít atmosféru let osmdesátých, bude velmi zklamán. Mimochodem, herecký talent Chucka Norrise se dá přirovnat ke dřevu. Krása Barbary Carreraové k Porschi Carrera :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Chcete říct tajemství? McQuade je vlastně hard-core Walker - Texas Ranger. Tedy nic pro děti a dokonce tam dostane i na budku (takže to není tak úplně klasický "Chuck Norris"). Díky přítomnosti Davida Carradina a Barbary Carrery to není jen "one man show" a u mě patří mezi klasiku a to lepší co jsem s Chuckem viděl. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama