Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Ďábelský Santa“ přináší to, co slibuje – průměrnou hororovou komedii, kde hororu opravdu tolik není, i když nějaké to gore se zde přece jenom objeví, i když masakr tohle rozhodně není. Jsou zde prvky, které jsou skutečně zábavné, mytologie, která je docela promyšlená, a tak jsem se u filmu i bavil. Škoda, že toho humoru nebylo přece jenom trochu víc a že mě nedovedl odrovnat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmečku jako bych usedl do mašinky Emmeta Browna a odcestoval o dvacet let nazpátek do dob, kdy se točili podobné polokomediální - polohororové béčka jako Critters, Voskové muzeum, Ztracení chlapci nebo Gremlins. Báchorka o satanovu synu, který místo obdarovávání hodných dětí rozdává zlámané vazy, rozhodně není to pravé ořechové k pokapříkovské siestě, ale ani krvavou lázní po které se budete strachy počurávat při pohledu na vánoční stromeček. Jde pouze o úsměvně neškodnou blbůstku s nádechem osmdesátých let a potřebným množstvím nadsázky. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V komiksovém světě je takových příběhů spousta. Až je s podivem, že je na takové téma tak málo drsných snímků. Jeden takový tu máme, ale počáteční nadšení se bohužel velmi rychle převalí v naprosté zklamání. Námětově tu máme Santu Clause, který je ve skutečnosti démon. Jak je to možné? S andělem prohrál sázku a tak je nucen rozdávat radost a hračky. Když však sázka uplyne, kostým si ponechá a začne řádit jak utržený ze řetězu. Námět na skvělý hororový snímek jak dělaný. Ne, nic takového se prostě nekoná. Snímek svou atmosférou zůstává na rodinných kolejích, takže víc než hrůzu vyvolává zděšení, co že se to na televizních obrazovkách vlastně objevilo. No, jako takový neobvyklý televizně sváteční odvaz to může v jistých rodinných kruzích posloužit, ale jinak skutečně není o co stát. Hororová umírněnost z toho spíše udělala vánoční estrádu různých podivností. Škoda. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ďábelský Santa mi sice ze začátku přišel jako film z produkce TROMA,ovšem hned po dalších pár minutách mi bylo jasné,že toto TROMA nebude.TROMA filmy jsou totiž jednak strašně špatně natočené,ještě hůře zahrané a vůbec naprosto brakové,zároveň však skvěle úchylné,extréní,krvavé,bláznivé,pekelně zábavné,prostě mají kouzlo braku.Ďábelský Santa měl s tímto vyjmenovaným společné pouze to,že byl strašně špatně natočený,ještě hůře zahraný a vůbec pouze a jen brakový.Ona zábavnost,onen šmrnc jinakosti,prostě to výrazné brakové koření zde naprosto chybí a jde tak o naprosto stupidní film,kde za pozornost stojí pouze úvodní tříminutovka,pak jde jen o totální sra*ku baz hlavy a paty,která jen tupě plyne a scéna předhání scénu v překonávání tuposti a ubohosti.Pro mě naprostý HNŮJ!Odpad nedávám jen díky právě zmíněná úvodní tříminutovce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg je pěkně krutej jako santa, ale to je bohužel asi to jediný co tenhle film pořádnýho nabídne, protože ta omáčka kolem je pěkně nechutná a vpodstatě naprosto zbytečná, film by si klidně vystačil jen s řáděním santy, který bylo dobrý a hned první scéna je vrcholem filmu, dál už se jen střídá nudnej děj a zabíjení santy, herecký výkony jsou spíš trapný, ale některý scény přece jenom dokážou zabavit a hlavně to má jenom jen něco málo přes hodinu, což znamená, že než se začnete pořádně nudit, tak už je konec, takže nakonec slabší 3* ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama